Şimdi Ara

Acilll!!!! Sro loader kullananlar acil silip format atın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya loader indirdiğinde hemen kullanıo musun!Tarat öle kullan hemen kullanırsan tabi soyuluR^.www.virustotal.com tarat buraya bütün dosyalarını
  • sanki taratmamıştım hiç bişey bulmadı ben size bişey demiyorum isteyen yine kullanır sadece uyardım
  • ben 2satliğine yokum pcye format atıcam
  • uyardığın için eyw da başka bir yerde soyulamazmı??
  • Bu işin sonu kötü. Bi çağre lazım bu olaylara...
  • Geçmiş oLsun Kardeşim.
  • ewt arkadslar benimde 5-6 arkadasım loader yüzünden soyulduğunu söyledi dikkatli olun
  • biri bana troyda 20m borç veremezmi en kısa zamanda teymin ederim ki kimse güvenmez biliyorum
  • neyse saolun arkadaşlar dikkat edin ama varya soyanın nickini bi öğrensem deil sövmek adresini öğrenebilsem onun varyaa töbe töbe
  • beyler sizi hackliyenler sro loaderdan hackledilerse ben nie hacklenmedim charımda 27m var 2 tane loader kullanıyorum ve bana hiç bişi olmuyo 1ini bile taramadan indirmedim
  • ben sana burda yalanmı söylicem sadece uyarıyorum
  • uyardığın için tşkler dostum.son zamanlarda bu loaderden soyulanlar iyice arttı.loaderi artık içinde virüs olup olmadığından iyice emin olup kullanmak gerek.
  • Bende bundan 2 ay önce İlk olarak yiğenimin saflığı yüzünden ilk defa soyulmuştum. Virüslü loader indirdiğinden dolayı. Fakat format attım. Yeni karakter satın aldım. Loader flanda kullanmadım. Yine soyuldum. 50 M gold alarak karakteri tekrar toparladım. Gece girdiğimde tekrar soyulmuştu. Bazı virüslerde Format atmakda çözüm değilmiş. Ben artık o kadar korkuyorumki party isteğini bile kapattım. Evimde 2 bilgisayar var birbirine bile exhange yaptırmıyorum. O kadar paronayak oldum

Allah sana sabır versin. Al premiumunu paşa paşa oyna

• bugun 5 arkadaşım daha soyuldu bende formatımı attım viris progunu kurdum bugun 50 m alıp dizicem charı silkide aldım pre alicem kurtulurum inş artık kesinlikle soyulanlar loaderle soyuluyor dikkatli olun
  • Mühim olan ne kullandığınız değil kiminkini kullandığınız.
  • eski loaderi kullanıyordum maymun olanı uzun zamandır kullanıyorum troyda soyulanlar başladığı an soyulan bütün charlar aynı yerde soyuluyor
  • acaba bugun soyulan oldumu
  • 90 charım var biri silah 3 tane +7 itemim var 500m ortalama para olur hesabımda. hiç bişe olmadı 1 yıldır sroloader kullanıyorum. char 6 aydır 90.
  • http://recyfer.info/
    orjinal sitesi bu ama indirince rardan çıkarmak için parola istiyor :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.