Şimdi Ara

ACİLLL lütfen yardım not 3, s5, lg3 ne dersiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta sonra telefon alacağım sizce hangisi 3 ününde 2. el piyasası aynı gibi ve temiz buldum 3.ündende. lg 3 ü tasrım olarak beğendim ama okuduğuma göre bazı sorunlar varmış ısınma ve bataryanın çabuk bitmesi gibi, S5 te bir sorun okumadım forumda ama 2gb ram varmış, note3 de aynı şekilde fazla sorunlu bir tel değil gibi ama 13 mp miş kamerası diğerlerinden kötümüdür acaba ?
    çok parası olan biri değilim uzun süreli kullanacam telefonu o yüzden tavsiyeleriniz lazım
    -benim için dayanıklı olsun
    -şarjı hemen bitmesin
    -iyi oyunları oynayabileyim
    -ısınıp uygalamayı kapatmasın
    -bide tabi kamera da iyi olursa çok iyi olur

LÜTFEN KULLANAN BİLGİSİ OLAN AYDINLATSIN BENİ...

• Bu üçü arasında Note 3. Kamerasında da kuşkunuz olmasın Z3'ün kamerasından daha iyi. Bir de bütçenizi söylerseniz alternatifleri çoğaltabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle sagolun 2. el alıcam bütcem 1000-1100 lira ama htc ve sonyleri tasarım olarak hiç beğenmiyorum gene bak derseniz bu markadan bir modele bakarım nedenine de yazarsanız çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: toya

öncelikle sagolun 2. el alıcam bütcem 1000-1100 lira ama htc ve sonyleri tasarım olarak hiç beğenmiyorum gene bak derseniz bu markadan bir modele bakarım nedenine de yazarsanız çok iyi olur

Meizu MX4 çok iyi olur hocam.

• merata kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim tavsiye için bir incelim
  • Note 3 veya S5

• htc desıre eye da bakabılırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Htc özellik bakımından iyi olabilir ama çok kaba geliyor kullanmak istemiyorum o yüzden yinede bakacağım sagolun.

• S5 kullanıcısıyım.S5 beklentilerinizi rahat karşılar.Güzel telefondur tavsiye ederim.G3 sorunlu bir telefon.Note 3 güzel ama ısınma sorunları var.Aralarından en sorunsuzu S5
  • Note 3 iyidir
  • benimde aklıma s5 yattı gibi yoruumlardan sonra. lg g3 biraz sorunlu gibi korkttum almaya peki s5 güncelleme konusunda diğer telefonlardan geride kalırmı ?
    meizu mx4 çok inceleyemedim ama bakacağım tekrar
  • quote:

benimde aklıma s5 yattı gibi yoruumlardan sonra. lg g3 biraz sorunlu gibi korkttum almaya peki s5 güncelleme konusunda diğer telefonlardan geride kalırmı ?
    meizu mx4 çok inceleyemedim ama bakacağım tekrar

S5'ten mağdur olan insanlar da var hocam. Güncelleme alır mı almaz mı bilemiyorum ama daha Note 3'e Lollipop getirmedi daha Samsung. Hani Note serisi onların gözdesiydi ? Bence eğer gözde bir seriye böyle yapıyorlarsa S serisine ne yapacaklar bilemiyorum. Bir de G3'ün sorunu çatlama. Eğer çok oyun oynamıyorsanız işinizi görür.

• note3

• oyun oynarım ama s2 kullandığım için sorun yaşıyorum oynayamıyorum tamam hocam yinede bir daha düşünim kararsız kaldım iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toya -- 25 Mayıs 2015; 15:18:14 >
  • Note 3'ü tarif etmişsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 veya note3.

İki cihazıda kullandım soruları alabilirim.

S5'in kamerası Note 3'den bir tık daha iyi.

Batarya olarak ise Note3 s5'den bir tık önde ama tabii ki burada kullanım koşullarına göre değişiklik gösterdiği için pek net bir şey diyemeyiz.

Yonga seti olarak S5 Note3 den güncel bir cihazdır.

Kısacası küçük ekran isterseniz s5.
    Büyük ekran için Note3.

Sıfır bir cihaz için ise Huawei G7 düşünülebilir.
  • bunların arasından seçim yapılacaksa note3 bir adım öndedir
  • hocam tam aklımda bir iki şey vardı hemen sorayım ilk önce teli çok kullanımda s5 bataryası daha fazla dayanıyormuş bu doğrumu ? ikincisi ise s5 2gb ram, note 3 3 gb ram siz bu ram farkından bir sorun yaşadınız mı çok önemli bir etkenmi sizce ?
  • quote:

hocam tam aklımda bir iki şey vardı hemen sorayım ilk önce teli çok kullanımda s5 bataryası daha fazla dayanıyormuş bu doğrumu ? ikincisi ise s5 2gb ram, note 3 3 gb ram siz bu ram farkından bir sorun yaşadınız mı çok önemli bir etkenmi sizce ?

Merhabalar.

Batarya kullanima kisiden kisiye ve kullanimdan kullanima degistigi icin bu konuda net bir sey diyemeyiz.

Ram eksikligini yasamadim iki cihazda lollipop surumu yukluydu ve donma, takilma, kasma gibi sorun olmadi cok sukur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.