Şimdi Ara

ACİLLL İDEOS X5 DOKUNMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar telefonumun touch screnni birden çıktı ve şimdi çalışmıyor. izmirdeyim kvk yapar mı garanti dahilinde. ücret ister mi acaba? acil cevplarınızı bekliyorum.yapmazsa ekranı nerden nasıl bulabilirim. bikaç yere baktım çok pahalı 80-90 lira fiyat çekiyorlar. izmirde var mı yapan yer acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombo_449 -- 10 Ocak 2013; 1:45:29 >

• kvk yapıyo ve 120 tl civarında para alıo galiba, ben gittigidiyordan alıp kendim takmıştım,istersen çankayada bi dolaş sor sonrasında da kvkya gidersin yakın zaten. ben netten 90a alıp kendim taktım, torbalıdaki telefoncular açıp değiştrmeye cesaret edemediler. youtubeda telefonun sökülmesi videosu var
  • önce kvk'da garanti şansını dene istersen, benimkinin garantilik durumu yoktu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer188

önce kvk'da garanti şansını dene istersen, benimkinin garantilik durumu yoktu :)

eyvallah hocam yarın bakacaz artık bi şansımızı deneyelim değil mi. çankaya da bunu yapan biyer var mı bildiğin?
  • Garantide para isterler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorman lazım ben çankayada dolaşamadım vaktim yoktu,telefonu tanımayanlar genelde çekiniyo işte o yuzden de fazla fiyat veriyolar, ideosu bilen bi tamirciye gidersen ucuza takarlar çünkü onlar için çok kolay bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.