Şimdi Ara

ACILLL 22' PHILIPS 202P MONITOR LAZIM IMDAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 202 P4 OLMASI TERCIHIM 202P7 DE OLABILIR.....
    COK ACIL GARANTILI IKINCI EL YADA SIFIR...GARANTISIZLER 100 USD DUSUK FIYATTAN ALINACAKTIR.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilgi çekmek için saldırıya uğramış gibi yardım istemenize gerek yok. DOğal halinizle de ilgi uyandırabilirsiniz.
    "Alınık 22" Philips 202-P4" okey, imdattttttttttttttttttttttttttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

ilgi çekmek için saldırıya uğramış gibi yardım istemenize gerek yok. DOğal halinizle de ilgi uyandırabilirsiniz.

forumda bulaşmadığın adam yok kafeinn, sana ne başkalarının başlıklarından.
  • pm attım
  • PM attım...
  • 100 dolara 22" varsa bende alırım

edit: pardon yanlış anlama olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 9 Haziran 2006; 15:19:13 >
  • 100 dolar demedi zaten 100 dolar düşük dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsoy

quote:

ilgi çekmek için saldırıya uğramış gibi yardım istemenize gerek yok. DOğal halinizle de ilgi uyandırabilirsiniz.

forumda bulaşmadığın adam yok kafeinn, sana ne başkalarının başlıklarından.

Bana bir tane örnek ver hep bulaşıyormuşum ya hadi örnek bekliyorum? Kime bulaşmışız. Forum adabını yeni kavrayan kardeşlere yardımcı oluyoruz. Asıl bulaşmak sizin yaptığınızdır.
  • ufak tefek hatalara aşağılayıcı cevaplar yazıyorsun kafeinn. Örneğin bu topiğin sahibine resmen hakaret ettin. Aynı şeyi 2 kere darkhardware'de yaptın.
    -Sadede geleyim: bulaşmak kelimesini kullandığım, senin partyboy'a yaptığını sana yaptığım ve olayı abarttığım (..herkese...) için özür diliyorum.
  • arsoy
    aynı şeyi dhw'de de yaparım. Forum hepimizin ortak mekanı. Doğru kullanılması için bizler de katkı sunmalıyız. Dİkkatle bakarsan bu topicde ortada olan tek hakaret, bana karşı kullandığın BULAŞMA nitelemesidir.
    Burada yaptığım şey doğru bir tepki.
    Sen de aynı maydanozluğu DHW'de yapmamışsın yoksa seni hatırlardım.
    düşün hele bi. 2. el satış forumunda sırasıyla topicler
    1)yandım anammmmmmmmm anakart lazım
    2)imdaaatttttttttttttttttttttt laptop lazım
    3)vay anasınııııııııııııııııııııııııııııı yok böyle ethernet kartı
    4)vaşşşşşşşşşşşşş böçöğğğğğğğ satılık monitör

Söyle bana bu şekilde topic açan bir kardeşime, onu rencide etmeden imdattttttttttttttttttttttt kelimesine BAN çekmişim. Sana ne oluyor arsoy paşa. DHW de göster bakalım o topicleri. Benimle bir derdin var anlaşılan. Bu kadar uzatıp arkadaşın ilanını berbat ettik senin yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 10 Haziran 2006; 0:43:05 >
  • arkadaş acil dedi ilanı verip kayıplara karıştı hayret.
  • quote:

arsoy
    aynı şeyi dhw'de de yaparım. Forum hepimizin ortak mekanı. Doğru kullanılması için bizler de katkı sunmalıyız. Dİkkatle bakarsan bu topicde ortada olan tek hakaret, bana karşı kullandığın BULAŞMA nitelemesidir.
    Burada yaptığım şey doğru bir tepki.
    Sen de aynı maydanozluğu DHW'de yapmamışsın yoksa seni hatırlardım.
    düşün hele bi. 2. el satış forumunda sırasıyla topicler
    1)yandım anammmmmmmmm anakart lazım
    2)imdaaatttttttttttttttttttttt laptop lazım
    3)vay anasınııııııııııııııııııııııııııııı yok böyle ethernet kartı
    4)vaşşşşşşşşşşşşş böçöğğğğğğğ satılık monitör

Söyle bana bu şekilde topic açan bir kardeşime, onu rencide etmeden imdattttttttttttttttttttttt kelimesine BAN çekmişim. Sana ne oluyor arsoy paşa. DHW de göster bakalım o topicleri. Benimle bir derdin var anlaşılan. Bu kadar uzatıp arkadaşın ilanını berbat ettik senin yüzünden.

kafein kardeşime bulaşmayın forumda kimseye sataşmayın efendi olun canımı sıkmayın bu arada kafein kardeşim arsoy efendi özür diledi affet sende işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.