Şimdi Ara

ACİLL YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LOL OYNAMAYA BAŞLADIM YENİ GENELDE SHYVANA KARAKTERİ İLE OYNUYORDUM 6 LEVEL OLDUM SHYVANAYLA AZ ÖNCE ŞAMPİYONLARIMA BAKTIM SHYVANA KİLİTLİ ? AÇIK OLAN HER ZAMAN KULLANDIĞIM KARAKTER KİLİTLENMİŞ NASIL OLUR BU NEDEN KİLİTLENDİ ?

• Takımından biri almıştır yada ücretsiz rotasyondaydı rotasyon değişti shy kalktı başka bir acıklaması yok
  • 6. seviyeye kadar özel bir rotasyon vardır. Sonra bu normal ücretsiz şampiyon rotasyonuna döner. Onu bir daha ancak IP/RP ile alabilirsin (IP ile al).

Shyvana benim ilk junglerım ve ilk oynadığım şampiyonlardan biri. Championship (Şampiyonlar Şampiyonu) Shyvana benim en sevdiğim Shyvana kostümü.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    cs shyvanam var bencede çok iyi skin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

6. seviyeye kadar özel bir rotasyon vardır. Sonra bu normal ücretsiz şampiyon rotasyonuna döner. Onu bir daha ancak IP/RP ile alabilirsin (IP ile al).

Shyvana benim ilk junglerım ve ilk oynadığım şampiyonlardan biri. Championship (Şampiyonlar Şampiyonu) Shyvana benim en sevdiğim Shyvana kostümü.

oyuna ilk başlarkenki açık olan karakterler değişmiş.sordum birisine free karakterler sürekli değişir satın aldıkların kalıcı olur dedi.peki sürekli değişirken değişim sırasında shyvana tekrar geri gelmezmi illa satınmı almam lazım ? bide shyvana nasıl sizce madem illa satın almam lazım ıp yi daha tavsiye edebilceğiniz şampiyon vrsa ona vereyim biriktirip
  • zotorokoboko Z kullanıcısına yanıt
    bide arkadaşlar oyunda R yeteneği neye göre açılıyor ve neden geç açılıyor diğerleri seviye atlayp puan verince direk açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotorokoboko

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

6. seviyeye kadar özel bir rotasyon vardır. Sonra bu normal ücretsiz şampiyon rotasyonuna döner. Onu bir daha ancak IP/RP ile alabilirsin (IP ile al).

oyuna ilk başlarkenki açık olan karakterler değişmiş.sordum birisine free karakterler sürekli değişir satın aldıkların kalıcı olur dedi.peki sürekli değişirken değişim sırasında shyvana tekrar geri gelmezmi illa satınmı almam lazım ? bide shyvana nasıl sizce madem illa satın almam lazım ıp yi daha tavsiye edebilceğiniz şampiyon vrsa ona vereyim biriktirip

Evet IP ile alman gerekiyor. Benim aksime işin daha kolay. Ben aldığımda Shyvana şu anki IP değerinin iki katıydı (Şampiyonlar eskidikçe Riot onların IP ve RP değerlerini düşürür.)

Bu arada genellikle 6. seviyedeki yetenekler çok çok daha güçlü olduğundan geç açılıyor. (Ultimate ability)

İngilizceniz iyi mi? Eğer fena değilse size çok iyi bir rehber önerebilirim (link gizledim).. Oyunla ilgili temel bilgilerinizi oluşturmak için bol bol rehber okumak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 5 Ağustos 2016; 19:16:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill
    12 yıl önce açıldı
    acilll
    13 yıl önce açıldı
    yardım ltfn
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.