Şimdi Ara

Acill /// yardım///Hepsiburda.com//////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt bu siteden kanpanyalı cep teli almak üzereyim 1-2 sorum var
    site güvenilrmi_
    kargo ücretli sanırım ücreti nekadar
    ürün kaç günde elime gelir Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir. bu doğrumudur

cepkast die bi olay var almak mantıklımıdır_?
    acil cvp pls

sonradan garantide sorun çıkarmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nismogy -- 28 Haziran 2007; 0:05:32 >

• Kargo şirketini ups seçme, gönderim sigortası da yaptır.. Gerisini de dert etme.. Ama tavsiyem eğer çok fark eden bir meblağa almıyorsan elden almanda yarar var..
  • Toplamda kaça patlar kargo _?
    ist avrupa yakasındayım
  • Ben oradan defalarca alışveriş yaptım.Güvenebilirsin.
  • Bonus Kart ile alırsan UPS kargo bedava.

Eğer temini kolay bir telefon ise 3 iş günü içinde elinde olur.

Yada SüperHızlı Gönderi ürünü alıyorsan yarın sipariş ver diğer gün elinde.

Hepsiburada.com'dan devamlı alışveriş yaparım hiç bir sorun çıkmadı. Bence en güvenilir net mağazası. Bir kaç sorun oldu oda temin süresi.

Maillere cevap anında verirler, telefonları açmamazlık yapmazlar. Diğer mağazalar gibi. Örn: Estore.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nismogy

Toplamda kaça patlar kargo _?
    ist avrupa yakasındayım

Şirketten şirkete değişir zaten sonunda yazıyor şu şirket şu kadar diye.. 3-4.90 arası.. Ancak sakın ups i seçme!!!
  • bide indirim için son 2 gün dior ama ürünü 3 gün içinde postalarız diyorlar orda prob olurmu _?
    ellerinde varmı yokmu ürün nasıl öğrene biliriz
    kart bilgini verince banka direk onaylıyomu 2 gün zaten yarına 1 gün klacak bitmesine indirimin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    YARDIM AMAZON.COM ADRES HATASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün yoksa stoklarda yok diyorlar zaten.. Ürünün siparişini verdiğin an indirimden yararlanırsın eline geçtiği an değil..
  • oky sağolun hepinizde son 1 sorum olucak
    paranın yarını nakit yatırma yarısını taksit yapma olanağımız varmı_?
  • quote:

bide indirim için son 2 gün dior ama ürünü 3 gün içinde postalarız diyorlar orda prob olurmu _?
    ellerinde varmı yokmu ürün nasıl öğrene biliriz
    kart bilgini verince banka direk onaylıyomu 2 gün zaten yarına 1 gün klacak bitmesine indirimin

Alacağın telefon nedir onu bi söylermisin?

Sanal POS kullanılıyor Kredi Kartı bilgilerin direk bankaya gidiyor. Oradan zaten otomatik onay veriliyor. Artık eskide kaldı telefonla arayıp onay veriyormusunuz diye sormak. Direk kartın bilgilerini giriyorsun siparişini veriyorsun.

Cep telefonlarını genelde hep tedarik ederler.

Bu arada SAVIAR neden UPS'yi seçme diyorsun ki?

Bonus Kart ile alırsa UPS'yide seçerse kargo ücreyi ödemiyecek. Ben devamlı UPS ile göndermelerini istiyorum.

Ayrıca paranın yarısını nakit yarısını peşin yapma şansın yok. Elden almıyorsun netten alışveriş yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 28 Haziran 2007; 0:30:41 >

• ok sağolun ozamn 12 ay taksit yaparım card finans ile zade farkı da yokmuş
    alıcağim telde sonyericsson k610i sizce nasıl 380mil a bende s700i var terfiye değer dimi_?

bide şu cepkask nasıl bişi_?
    onuda 24 ay taksit içine yayıyorlar dimi
    almaya gerek varmı kasko fln :S
  • quote:

ok sağolun ozamn 12 ay taksit yaparım card finans ile zade farkı da yokmuş
    alıcağim telde sonyericsson k610i sizce nasıl 380mil a bende s700i var terfiye değer dimi_?

bide şu cepkask nasıl bişi_?
    onuda 24 ay taksit içine yayıyorlar dimi
    almaya gerek varmı kasko fln :S

Kaskoya gerek var.Yaptır bence yararları

su
    hırsızlık
    yanma
    bozulma

vs.

gibi durumlarda direk değiştiriyorlar diye biliyorum
  • Kasko işini sen bilirsin birşey diyemem.

K610i'yi tedarik ederler merak etme.

Rahatlıkla alabilirsin güvenilir bi sitedir Hepsiburada
  • Kesinlikle sigortalat.. UPS yüzünden çok canını yanan kullanıcılar oldu.. Hatta arama yaparsanız hepsine rastlamanız mümkün..

Ürünü kırık gelenler, çalınanlar.. neler neler.. Ben her zaman yurtiçi kargo yu tercih ediyorum..

Daha hiç sorun yaşayanı duymadım..

• SAVIAR bu birazda şans işi değilmi sence?

Hepsiburada'dan yaklaşık 10'a yakın alışveriş yaptım hepsi UPS ise hiç bir sorun olmadı.

2. el bölümünden yine o kadar alışveriş yaptım UPS ile kargo istedim yine bi sorun olmadı.

Hatta UPS'yi tercih etmemin nedeni. Mesela UPS elemanı teslim etmeye geldi ürünü evde bulamadı. Hemen takip sayfasından bakıyorum ürünü kim getirmiş. Cep numarası var, arıyorum. Diyorum ki evime uğramışsınız ama ben yoktum, geri gelirmisiniz diyorsunuz 1 saat içinde geri geliyor.

Yurt içinde varmı böyle birşey sanırım yok. Yurtiçi evde bulamaz ise not bile bırakmıyor, ertesi gün geliyor.
  • Aslında yurtiçi nde de benzer bir sistem var.. Bu biraz da senin irtibat kuracağın deponun ciddiyetine bağlı.. En kötü 1 gün depoda bekletip ertesi gün kesin getiriyorlar..

Elbette bu en iyisi yurtiçi demek değil.. Ben şahsi işlerimde tercih ediyorum sadece..

Şahsen ben UPS kullanmadım ancak bu forumda ve diğer forumlarda çok şikayet eden duydum..

Uyarmasam içim rahat etmeyecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Aslında yurtiçi nde de benzer bir sistem var.. Bu biraz da senin irtibat kuracağın deponun ciddiyetine bağlı.. En kötü 1 gün depoda bekletip ertesi gün kesin getiriyorlar..

Elbette bu en iyisi yurtiçi demek değil.. Ben şahsi işlerimde tercih ediyorum sadece..

Şahsen ben UPS kullanmadım ancak bu forumda ve diğer forumlarda çok şikayet eden duydum..

Doğrudur hocam bişi diyemem.

Sende şikayetlerini dile getirdin bende.

Ne güzel oldu işte

Dediğim gibi şans işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Aslında yurtiçi nde de benzer bir sistem var.. Bu biraz da senin irtibat kuracağın deponun ciddiyetine bağlı.. En kötü 1 gün depoda bekletip ertesi gün kesin getiriyorlar..

Doğrudur hocam bişi diyemem.

Sende şikayetlerini dile getirdin bende.

Ne güzel oldu işte

Dediğim gibi şans işte.

Ne yazık ki tr de herşey kişisel talihe bakıyor..

• Kesinlikle. İşini tamamen adam gibi düzgün şekilde yapan bi firma az hatta yok denebilir.
  • quote:

ewt bu siteden kanpanyalı cep teli almak üzereyim 1-2 sorum var
    site güvenilrmi_
    kargo ücretli sanırım ücreti nekadar
    ürün kaç günde elime gelir Ortalama 3 iş günü içerisinde KARGO'ya verilir. bu doğrumudur

cepkast die bi olay var almak mantıklımıdır_?
    acil cvp pls

sonradan garantide sorun çıkarmı_?

En az 4-5 BİN YTL'lik alış veriş yapmışımdır.Tek bir sorun bile olmadı.Elimde olsa yine yaparım.Kargo ücreti bir miktardan sonra onlara ait.En geç 2-3 gün içinde gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.