Arkadaslar ocak ayında pc'me birşeyler oldu ve ozaman aldıgım yenı 6850 sıstemıme taktıgım sıstem 10dk sonra çöküyodu gel git zaman bır turlu bu arızanın ne denı bellı olmadı kac kerede garantıden ekran kartı degıstı hatırlamıyorum en son xfgx 6950 geldi gene arıza aynı arıza oldu sıstem 10dk sonra donuyodu sonaki ekrankartı arızası gıbı ekran donuyodu neyse eksen bilgisayara goturdum ve sistemime baktılar her parcayı anakartı ram cpu garantıye yolladılar (ekran kartı vatandan alınma) ve butun parcalar degıserek geldı 7750 be yerıne x2 250 2gb kingston yerıne gene 2gb kingston 1066 sıfır geldı anakartta tamır oldu sonracıma sevınc ve bırde heyecan ıcerısınde evımde sıstemımı topladım tam mutluluktan ucuyordum ki yere cakıldım resmen gene aynı hataydı bu sefer eksene gerı dondum ve Saolasın teknık servıs elemanları 3 sat 4 saat benım makıneme baktılar ve sorunun ekrankartında oldugunu gorduler bende hemen yanı basındakı vatana yolladım kartı.Kart dun elıme gectı ve raporda ekrankartında herhangı bır problem olmadıgı yazıyordu.Anlamadım gıttı bu bilgisayar ocak ayından berı 6 tane ekrankartı öldürdü ama hala kımse sorunu bulamadı.Hatta farklı hddlerde denedık gene aynı sorunu aldık Guckaynagından dedık ama baska ekrankartlarını calıstırdı hatta baska ekrankartlarında 3dmark 2011 testlerını gectı ama bu ekrankartında hep cakıldı zaten benım aldıgım kartların hepsınde çakıldı.Sorunu anlamıs degılım Yardımlarınızı ve Her Turlu goruslerınızı beklıyorum
Sistem Özellikleri Anakart : MA-780G-UD3H Ram:2GB 1066 ddr2 Kingston performance Ekrankartı:Xfx 6950 Cpu: x2 250 3.0ghz HDD:1T PSU:750 Gigabyte
aynı problemi yaşadık ve dd3 ramli ekran kartını desteklemediği içn yaptığını çözmüştük o açıdan yazdım
Saol dostum ama elimde test edebileceğim bir anakart yok bosunada para vermek istemıyorum yanı alırım sonra gene aynı sorun olur para bosa gıder onun için kesin çözüm yolu arıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme