Şimdi Ara

Acıll satılık blackberry 9300 curve KVK 22 ay garantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell tım den alınma full kutulu dha 2 aylık sıfırdan farksız 22 garantılı blackberry 9300 curve telımı satıyorum 400 tl herturlu takas teklıflerınıze acıgım fotolar yakında eklenecektır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Acıll satılık blackberry 9300 curve KVK 22 ay garantı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elimde Samsung Ace 5830 android 2.3.3 orj türkiye yazılımlı cep telefonu var blackberry almayı düşüyorum 9300 modelini hattım da turkcell takas düşünürseniz msnden görüşelim.. erhnglr@hotmail.com.tr

telefonum daha 4-5 aylıktır,sıfır ayarındadır ilk günden beri görünmez kılıf war o yüzden ekranda en ufak bir çizik bile bulamazsınız..tüm aparatları kutuları,faturası...herşeyi tamdır.. Siyah olan modelidir fakat 2 kapağı da mevcuttur. Ürünü gold pc den 760 tl ye almıştım 4-5 ay önce şuanki fiyatı da yaklaşık 700-730 arası arasında değişmektir.
    düşünürseniz msnden ekleyin konuşalım.

http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-ace-s5830.aspx?gclid=CIT_0OmU46sCFS4ntAods1rJxA

telefonun linki yukardadır..

diğer takas teklifim de şöyle olabilir..
    elimde extradan 2 adet kullanılmış telefon var 1)nokia 6220 kutulu faturalı aparatları mevcut daha yeni bataryasını değiştirdim henüz kullanmadım bile 2) samsung 5233 star dokunmatik telefon kutuları şarj aleti herşeyi mevcut. 2sini veririm üstüne de 100 tl veririm , isterseniz bu şekilde de takas yapabiliriz..
    nokianın 2. eli 150-200 tl arasında samsungun 2.eli ise 120-160 tl arasında değişmektedir. 2sinin de herhangi bir problemi yoktur.

msn adresimi eklerseniz oradan görüşebiliriz. Eskişehirde tanıdıklarım var elden de takası gerçekleştirebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 12 Ekim 2011; 18:04:40 >

• pm takas için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn-ediz -- 28 Ekim 2011; 16:48:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 17 Kasım 2011; 4:10:56 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.