Şimdi Ara

iphoe 5 takaslı.. GENPA GARANTİLİ 22/11/2012 FATURALI GALAXY S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İPHONE 5 ( üzeri - altı neyse konuşabiliriz )

GENPA GARANTİLİ ( PEBBLE BLUE )

TURKCELL TİM FATURALI 4 GÜNLÜK ( 22/11/2012 )

SİMKART BİLE TAKILMADI DAHA ( HEDİYE ETMEK İÇİN ALMIŞTIM KARAR DEĞİŞTİRDİM )

PROBLEMSİZ HATASIZ

İLK KULLANAN SİZ OLUN

FİYAT : 1500 TL =======>1400 TL =======>1250 TL

MANTIKLI TAKASLARA AÇIĞIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight787 -- 9 Ocak 2013; 12:36:10 >

• Öldürmek gibi olmasın ama zor..
    Hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: shizLa

Öldürmek gibi olmasın ama zor..
    Hayırlı satışlar

1500 tl vatanda hafta sonu arkadasin fiyatta oynamasi lazim sonucta ikinci el ve fiyat dusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Hayırlı satışlar

1500 tl vatanda hafta sonu arkadasin fiyatta oynamasi lazim sonucta ikinci el ve fiyat dusuyor

1.599

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Hayırlı satışlar

vatanda o tarz kampanyaların olduğu dönemlerde ve çoğunlukla her dönem ürünler paralel ithalat ürünleridir. samsung türkiye teknik servis desteği vermez. akrabam cevizlibağ vatanda satış sorumlusu ordan biliyorum saygılar
    SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ/ ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P// NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO
  • _____________________________
    Note 2 Camı Kırıldı

Kablosuz internet alanında yaşanan yenilikler ve gelişmeler, NOTE 2 ve akıllı cihazlar kullanım ve geliştirme alanının önünü açtı. Buna bağlı olarak çok büyük bir hızla yaygınlaşan Samsung Galaxy Note 2 , taşınabilir olmasının yanı sıra birçok farklı özellikleri ile kullanıcılara farklı ve oldukça işlevsel bir telefon kullanım deneyimi sunuyorlar.

Ancak Samsung Galaxy Note 2 taşınabilir olmasından ve kullanıcıların sürekli yanında bulundurmasından kaynaklı olarak birçok kazaya da maruz kalabiliyorlar. Belirli bir dayanıklılıkta üretilmekte olan NOTE 2, normal kullanım ölçülerinde arıza yapan cihazlar olmamalarına rağmen, kullanıcıların yanlarından ayırmamaları pek çok farklı darbe ve kazalara da ister istemez davetiye çıkarmamaktadır.

Sektöründe uzun hizmet yılları boyunca, nitelikli ve üst düzey hizmet sağlayıcılığı gerçekleştiren firmamız, Kırılan NOTE 2 camlarını orijinal yedek parça ürünleriyle en uygun koşullarda ve en hızlı şekilde değiştirebilmektedir. NOTE 2 telefonlarında en sık görülen arıza türlerinden biri olan Note 2 Camı kırılması, kullanıcıların NOTE 2 telefonu yanlarında taşırlarken, çeşitli şekillerde darbelere maruz kalmaları sonucunda ortaya çıkabilmektedir.

Tüm markalardaki NOTE 2 görülebilen bu arıza türüne karşı, hızlı ve nitelikli bir hizmet sunumu gerçekleştirebilen firmamıza, web sitemiz aracılığıyla ulaşabilir, tüm NOTE 2 arızaları ile ilgili detaylı bilgi ve teknik yardım taleplerinde bulunabilirsiniz.

Kullanmaya alıştığınız ve tüm işleriniz sırasında size yardımcı olan NOTE 2 telefonların, arızalanması sonucu işlerinizin aksamasının önüne geçmek için başvurabileceğiniz kurumumuz, en kısa süre içerisinde en kaliteli teknik servis hizmetini sağlayabilmektedir.

• Hocam vatan hiçbir zaman grey cihaz satmadı satmazda bi yanlışınız var.Hepsiburada'da 2 çeşit mal vardı birisi paralel ithalat diğeri Samsung distribitörü(başarı-genpa-telpa-brighstar-kvk) tabi hala satılıyorsa.Ayrıca fiyatınız gerçekten yüksek bir çok arkadaş gördük 1250 TL'den verdiler 1-2 haftalık cihazları.
    Yinede hayırlı satışlar dilerim.
    Grimmjow JeagerJaques (iPhone 4 alındı)
    theblackfx (Acer Netbook alındı)
    zeqi1985 (Htc Sensation alındı SE Arc verildi)
    erhdrc (iPhone 4 alındı Htc Sensation verildi)
    metintekin (iPhone 4 alındı)
    pudinkk (SGP Neo Hybrid Case alındı)
    raderos (iPhone 4 alındı)
    coldfire3 (2 adet iPhone 4s alındı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 Garantili Temiz
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1200 TL veremiyorum allah kolaylık versin arkadaşım ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: knight787

hocam satma ile satmama arasındayım,
    işin aslı içten içe satılmasında ben kullanayım diyorum
    kendi kendimi kandırıyorum yani :)

ürün ne kadar temiz olursa olsun, cazip tarafı yok yani bu fiyatla, alıcı bir vatandaş olarak neden sizden alayım
    herhangi bir mağazadan adıma faturalı şekilde aynı paraya hatta daha ucuza alabiliyorken neden sizin ürününüzü tercih edeyim ?
    mesajım yanlış anlaşılmasın, siz fiyatı yazmakta özgür olduğunuz için benimde fiyata yorum yapmam gayet doğal bir şey

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Orijinalden alıntı: knight787

hocam satma ile satmama arasındayım,
    işin aslı içten içe satılmasında ben kullanayım diyorum
    kendi kendimi kandırıyorum yani :)

ürün ne kadar temiz olursa olsun, cazip tarafı yok yani bu fiyatla, alıcı bir vatandaş olarak neden sizden alayım
    herhangi bir mağazadan adıma faturalı şekilde aynı paraya hatta daha ucuza alabiliyorken neden sizin ürününüzü tercih edeyim ?
    mesajım yanlış anlaşılmasın, siz fiyatı yazmakta özgür olduğunuz için benimde fiyata yorum yapmam gayet doğal bir şey

Kismet işi

• valla az önce teknosa da bile 1699 a satılıyodu..bu 1500 biraz çok değil mi ya..neyse hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattro44

valla az önce teknosa da bile 1699 a satılıyodu..bu 1500 biraz çok değil mi ya..neyse hayırlı satışlar..

tamam hocam çektim fiyatı geri...
  • fiyat yuksek.baskilar artiyor:)

kendin kullan hocam cillop gibi telefon

Kablosuz internet alanında yaşanan yenilikler ve gelişmeler, NOTE 2 ve akıllı cihazlar kullanım ve geliştirme alanının önünü açtı. Buna bağlı olarak çok büyük bir hızla yaygınlaşan Samsung Galaxy Note 2 , taşınabilir olmasının yanı sıra birçok farklı özellikleri ile kullanıcılara farklı ve oldukça işlevsel bir telefon kullanım deneyimi sunuyorlar.

Ancak Samsung Galaxy Note 2 taşınabilir olmasından ve kullanıcıların sürekli yanında bulundurmasından kaynaklı olarak birçok kazaya da maruz kalabiliyorlar. Belirli bir dayanıklılıkta üretilmekte olan NOTE 2, normal kullanım ölçülerinde arıza yapan cihazlar olmamalarına rağmen, kullanıcıların yanlarından ayırmamaları pek çok farklı darbe ve kazalara da ister istemez davetiye çıkarmamaktadır.

Sektöründe uzun hizmet yılları boyunca, nitelikli ve üst düzey hizmet sağlayıcılığı gerçekleştiren firmamız, Kırılan NOTE 2 camlarını orijinal yedek parça ürünleriyle en uygun koşullarda ve en hızlı şekilde değiştirebilmektedir. NOTE 2 telefonlarında en sık görülen arıza türlerinden biri olan Note 2 Camı kırılması, kullanıcıların NOTE 2 telefonu yanlarında taşırlarken, çeşitli şekillerde darbelere maruz kalmaları sonucunda ortaya çıkabilmektedir.

Tüm markalardaki NOTE 2 görülebilen bu arıza türüne karşı, hızlı ve nitelikli bir hizmet sunumu gerçekleştirebilen firmamıza, web sitemiz aracılığıyla ulaşabilir, tüm NOTE 2 arızaları ile ilgili detaylı bilgi ve teknik yardım taleplerinde bulunabilirsiniz.

Kullanmaya alıştığınız ve tüm işleriniz sırasında size yardımcı olan NOTE 2 telefonların, arızalanması sonucu işlerinizin aksamasının önüne geçmek için başvurabileceğiniz kurumumuz, en kısa süre içerisinde en kaliteli teknik servis hizmetini sağlayabilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockthat1

sıfırı 1399?? :) ikinci eli 1500...neler oluyor dh'de.. fiyat yazarken malın size göre ederini değil piyasaya göre ederini araştırıp yazın. benim mesela iphone 3g'm var 3000 lira versen vermem ama onu buraya yazarsan insanlar ağzını bırakır ve güler....

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300-GB

Eee hocam sonuç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockthat1

satıcı olarak sen bundan bi sonuç çıkaramayıp hala 1500den 1400'e düşürdüm bak hadi size yine kıyak geçtim modundaysan iyi satışlar...Sonuç sen ne sonuç çıkardıysan o:)mal senin zaman senin.

Heh mal benim zaman benim bunu anlaman iyi olmuş,
    Senli benli konuşmanızı geçtim, yorum yapmanında bi adabı var " bi tarafıyla gülerler " felan ne oluyoruz !
    Eğer gerçekten iyi niyetliyseniz pm atıp uyarı babında yazacaklarınızı yazabilirdiniz
    Ayrıca niyetimi belli ettim en başta olursa olurr olmazsa olmaz kendim kullanırım ......
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.