Şimdi Ara

Acill pc görüntü vermiyor bkz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten Selamun Aleykum arkadaşlar 1 yıl once yenı bır eve tasındık kiracı olarak ve evde bilgiayar bozukdu yaklaşık 1.5 ay boyunca 3 tane farklı tamirciye götürdüm bilgisayarın her türlü olasılığını denedik ama sonuç hüsran yaklaşık 15 kere eve getirip götüedüm bilgisayarı tamircilerde çalışıyor evde çalışmıyordu en son dedik bilgisayar statik yapıyor işlemci anakart felan değiştirdik sonra düzelmişti ara ara yapıyordu ve şimdi yine aynı oldu götürdüm tamirciye adam taktı ve her zamanki gibi çalıştı ve adam dediki evde topraklama var mı ben de elektrikciyim bu arada baktım topraklama yok mutfağın prizini açtım orada varmış mutfağın boğatından kendi odamdaki prize kablo çektim ve bilgisayarı çalıştırdım bi film izledim sonra oyuna felan girdim yaklaşık 3 saat açık kaldı ve ekran gitti ne yaparsam yapayım olmuyor işlemcinin üstündeki fan, power suppy fanı felan çalışoyor ekran kartının ki çalışmıyor haliyle tabi ekran da gelmiyor. Acaba evde mi sıkıntı var dedim arkadaşın evinde taktım ve yarım saat çalıştı ve gitti konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ??

Bu arada lütfen şunları yapmamı istemeyin çok yaptım çünki.
    -Bios sıfırlamak
    -Kasanın statiğini almak
    -Ram ve ekran kartı silgi ile silmek
    - Yuvaları tinerle temizlemek
    -Ram değiştirme
    Ve daha neler neler :D ...

Pc özellikleri

500 gb Hdd
    400 w Power supply
    1x4 Toshiba ram
    2 gb 128 bit Geforce gt 430 ekran kartı
    G41T M7 anakart
    Quad Q8400 2.66 ghz işlemci

Not :Resim yükleyemedim hata verdi ve konu yanlış yerde ise taşırsanız çok makbule geçer. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı pini çatlamıştır yada anakart üzerinde ki yuvasında bir pin esnemiştir temassızlık yapıyordur. Benim de başıma geldi Ekran kartını biraz yukarı iteleyince çalışıyordu altına cd kutusu koydum aylardır temiz çalışıyor. Arada ekrana görüntü gelmiyor biraz iteliyorum ekran kartını düzeliyor
  • Yok Reis yemedi yine.
    Yok mu yardım edecek birisii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.psqn -- 25 Haziran 2016; 14:46:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilen birisi. Yok mu anlıyan birisii yok muuuuuuıu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 prizle ve evin elektrik sistemiyle alakalı olan durumdur.

edit: devamını okuduktan sonra ekran kartının değişmesi gerektiği kanaatine vardığım doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 25 Haziran 2016; 21:59:38 >
  • dostum ayni sey basima geldi ama toprakla mevzusu degil. anlik YG geldi ve ekran kartimi ve soketimi yakti. sadece orayi yakti yani yg. bence baska ekran karti bulabilirsen soyle 20 tl ye felan cok dandik bisey deneme amacli tak bak calisacak mi sokette mi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.