Şimdi Ara

Acill!!!!!Muhabbet kuşum basamiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhabbet kusum daha 25 gunluk anck bugun nasil olduysa kafesin kapisina kafasını sıkıstirmis gördüğümde kafasını saga sola oynatabiliyordu ordan aldim sadece kafası sıkışmış ama ayağını neden oynayamıyor onu anlamış değilim.bir tanesini hiç hareket ettirmiyor dokunduğunda canı yanıyor.diger ayağını da mecbura kalınca kullanıyor.ucabiliyor yem falan yemesi güzel gitmek istediği yere kanatlarıyla ilerliyor yürüyormuş gibi.ne olduunu anlayamadim l ..yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izmirdeyseniz görmek lazım ayağı kırılmış olabilir. Önce hangi ayağının ne durumda olduğuna bakın ona göre tedavi sürecine sokmak gerek
  • Sol ayağına basamıyor ama iki gündür kafesin üst kısımlarına çıkarken tutunuyor. Yinede ayağını çok da hissediyormuş gibi görünmüyor.bir iki kere de içine çektiğini gordum ayağını.
  • yorulunca tek ayakta üstüne uyurlar veya dinlenirler o normal. deri teramisini uygulayın ayaklarına yumuşatır belki o esnada ayağına krem sürerken incinen bir yeri varsa düzelir. 3gün kadar uygulayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.