Şimdi Ara

ACİLL [FİYAT DÜŞTÜ] DROMİDA OMİNUS QUADCOPTER sıfır ayarında EXTRA yedek parçaları da var 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kullanamadığım atıl durumda quadcopterimi satıyorum. Kullanma fırsatım olmadı onun için hala sıfır ayarındadır. Yedek parça vs de almıştım ama onlar için fiyat eklemiyorum. Fotolarda görüldüğü gibidir. Zaten kalitesini biliyorsanız beş defa uçurma fırsatım oldu hala sıfır gibi durduğunu tahmin edersiniz. Pazarlık sünnettir ama ölü fiyatı teklif etmeyin. Hayırlı olsun.

ACİLL [FİYAT DÜŞTÜ] DROMİDA OMİNUS QUADCOPTER sıfır ayarında EXTRA yedek parçaları da var 150TL

Alttaki resimdeki pervaneler ve dişliler sonradan extra yedek olarak alındı onlarda yanında verilecektir. Piyasa fiyatları pervaneler 39TL dişliler 32TL dir.

FİYAT:150TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maytekin26 -- 5 Eylül 2016; 2:22:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.