Şimdi Ara

ACİLL Apple Iphone 2g 8gb 320 TL RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR I PHONE 2G 8G TELEFONUM SATILIKTIR. SATMAMIN NEDENİ 3GS 16 GB ALMAMDIR. CİHAZI RESİMLERDE GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ 4 AY KULLANDIM. TALİHSİZLİK SONUCU YERE DÜŞTÜ VE KÖŞEDEN KIRILDI. AMA DOKUNMATİĞİNDE VE EKRANINDA HİÇ BİR SORUN YOK. BÜTÜN FONKSİYONLARI SORUNSUZ ÇALIŞMKATADIR.

BÜTÜN AKSESURALARI ORJİNALDİR. SORUSU OLAN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRLER.

DİĞER SATIŞLARIM REFERANSIMDIR. CİHAZI 4 AY BU ŞEKİLDE KULLANDIM HİÇ BİR SORUNU ÇIKMADI. EKRANI DEĞİŞMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR DEĞİŞEBİLİR. BEN DEĞİŞMEK İSTEMEDİM 3GS ALDIM. TERCİH SİZİN. PTT KARGO İLE GÖNDERİM YAPARIM. ÜCRETİ GÖREVLİYE TESLİM EDERSİNİZ..

CİHAZIN YAZILIMI 3.0 DIR. SON SÜRÜMDE BAZI UYGULAMAR KISITLAMAR YAPILDIĞI İÇİN SON SÜRÜM YÜKLEMEDİM. JEARBLACK YAPILMIŞTIR.

resim isteyenlere mailden gnderim yapılır. resimlerin boyutları büyük olduğu için siteye ekleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalaritmetik -- 25 Şubat 2010; 15:45:18 >

• fotoğraflar eklenmemiş hocam
  • mailden gönderiyorum boyutları çok büyük. pm at mail adresini göndereyim hemen
  • hocam 8gb mı 16 gb mı?
  • 8 GB YAZMAMIŞMIYIM HEMEN DÜZELTİYORUM. KUSURA BAKMA.
  • pm
  • pm cevaplandı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir adet e-mail.
  • e-mail cevaplandı detaylı görüşme için msne bekliyorum.
  • öncelikle hayırlı satışlar hocam yanlış anlamayın ama ilk olarak cihaz çok ırpalanmış gerek kasa vs

ikinci olarakta ekranı problemli değişicek tabiki bence 350 fazla ama tabiki iphone bu alıcısı çıkar hayırlı satışlar diliyorum tekrar

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: prıvacy

öncelikle hayırlı satışlar hocam yanlış anlamayın ama ilk olarak cihaz çok ırpalanmış gerek kasa vs

ikinci olarakta ekranı problemli değişicek tabiki bence 350 fazla ama tabiki iphone bu alıcısı çıkar hayırlı satışlar diliyorum tekrar

saygılarımla

öncelikle yorumun için teşekkür ederim. ama şunu bilmeni isterimki cihaz çalışıyor. hiç açılmayan cihazlara bile 200 tl istiyorlar. kaldıki bu ıphone başka bir cihaz değil. zaten ekran sorunun çözeceğim APPLE yetikili servisne ekranını değiştireceğim araştırmalrı yaptım.

sadece ekranın bu şekilde olmasından dolayı kaynaklanıyor ise bu yorumlar. yanlış anlama sana yönelttiğim bişey değil bazı arkadaşlar okurlar ve hisse alırlar. istiyoralrki bedava verelim ürünleri. neyse burası güzel bir alıiveriş forumu herkes menun oluyor. ama bu ölücüler ve kelepirciler yokmu işte onlar aradan cıkıyor ve insanın bütün moralini bozuyor.

• pm attım
  • pm cevaplandı
  • hoca çok kötü kullanmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

hoca çok kötü kullanmışsın

sadece alımlar için yorum yapalım arkadaşlar. hiç kimse bilerek ürününü mundar etmek istemez.
  • erkanı 100 lira civarına değişir 350 olur 450 zaten 2g ler 550 lira yine hesaplı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.