Şimdi Ara

acill agp 2600xt sapphire mi hıs mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar p4 3.0 lga 775 1.5 gb ddr 400 mhz ram war agp 8x kart arastırdım ve sistemim icin en ideal kartın 2600xt olduguna karar werdim sorum su bu model icin HIS mı SAPPHİRE mi?? HIS ın fanı kucuk sorun cıkrarmı?? cevaplarınızı bekliyorum??

• sapphire ninki daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

sapphire ninki daha iyi

kullandn mı peki yoksa gördgn kadrylamı sölyosun?? HIS istyrm ama fan kısmı beni biraz düsündryo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERMAN3250

quote:

sapphire ninki daha iyi

kullandn mı peki yoksa gördgn kadrylamı sölyosun?? HIS istyrm ama fan kısmı beni biraz düsündryo

sogutmasını begeniyorum bi 2600 için yeter bence ben aynı sogutmalı 1600PRO kulllanmıştım ve sıcaklık problemi yasamadım ve ayrıca

bu kartı forumda önerdigim kişilerin bazıları hemen tavsiye eder etmez aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 23 Ağustos 2008; 2:18:18 >

• quote:

quote:

quote:

sapphire ninki daha iyi

sogutmasını begeniyorum bi 2600 için yeter bence ben aynı sogutmalı 1600PRO kulllanmıştım ve sıcaklık problemi yasamadım ve ayrıca

bu kartı forumda önerdigim kişilerin bazıları hemen tavsiye eder etmez aldılar

performans farklılıgı filan olur mu peki?

• kardeş bide hisin iceq modeli olması lazım
  • ewet baska düsüncsi olan???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GeForce 210 Mu GeForce 9500GT Mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewet baska düsüncsi olan???

Kesinlikle HIS al derim ama fandan şüpheliysen ICEQ turbo alabilirsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

quote:

sen kullandın mı HIs ın bu modelini? özellikle kullanan arkadaslar yol gösterirse sewinirim. ıceq turbo bulamadım HIS ın bu modelini bi tek magzada war diger magzlarda hep ddr2 modelleri var yarın yada ertesi gün almayı dusunuyorum yaklasık 1 aydır arastırıyorum suan ibre HIS e daha yakın tek kuskum kartın cok ısınması??
  • quote:

quote:

quote:

sen kullandın mı HIs ın bu modelini? özellikle kullanan arkadaslar yol gösterirse sewinirim. ıceq turbo bulamadım HIS ın bu modelini bi tek magzada war diger magzlarda hep ddr2 modelleri var yarın yada ertesi gün almayı dusunuyorum yaklasık 1 aydır arastırıyorum suan ibre HIS e daha yakın tek kuskum kartın cok ısınması??

ben 1 hafta önce aldım vatan dan .. demin CRYSIS oynuyodum VPU Recover Hızlandırması sıfırlandı ATI TECHONLOGIES filan yazdı hata raporu verdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 1 hafta önce aldım vatan dan .. demin CRYSIS oynuyodum VPU Recover Hızlandırması sıfırlandı ATI TECHONLOGIES filan yazdı hata raporu verdi.

sanırım senin psu yetersz kaldı psun ne kac w?? bide sstemini we hangi oyunları ne derece oynadgnı we watandan ne kadara aldıgını yazarsan cok sewnrm???

• psu mu değiştircem zaten . Vatandan 140 ytl ye aldım . Hangi oyunları istediğini söle bilgi weriim(tabi sistemimde yüklü ise) ve de başka sorun varsa cevaplayabildiğim kadar cevaplarım.
  • HIS al bi sorun çıkcağını sanmam
  • Kesinlikle HIS
  • quote:

psu mu değiştircem zaten . Vatandan 140 ytl ye aldım . Hangi oyunları istediğini söle bilgi weriim(tabi sistemimde yüklü ise) ve de başka sorun varsa cevaplayabildiğim kadar cevaplarım.

ben genellkle crysis call of 4 gbi oyunları oynamak istyrm bu oyunlrda hangi kalitede oynayablysnz?? almayı dunsyrm bnde 130ytl ye buldum aynı model demi 512 HIS HD2600xt ddr3 8x agp?? bide drıwer sorunu oluyomus nasıl yapıcam eski kartımı(radeon 9600) cıkartıp yeni kartımı taktıktan snra eski kartmın driverını silp yeniden baslatıp pc yi sonra catalty 8.7 mi yükliycem??? bide 8.8 cıkms sanrm dmii? karta o.c nasıl yparım ? amma cok soru sordum
  • crysis i silip tekrar yükledim çalıştı .

CRYSİS:
    Çözünürlük:1280*"1024
    Anti alisaing: 8X
    Graphics: LOW

CRYSIS' i kasmadan oynayabiliyorum yukarıdaki özellikleri ile tabiki.

Call of Duty oynamadığım için Bilmiyom doğrusu. Ama Pro street 1280*1024 medium grafiklerde Age of empires 1280*1024 full grafik oynayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi94 -- 23 Ağustos 2008; 18:58:18 >
  • Driver la ilgili hiç bi problemin olacağını düşünmüyorum. Çünkü bende 9200 kullanıyodum eski driverı sildim yenisi yükledim hiç bi problem olmadı
  • quote:

crysis i silip tekrar yükledim çalıştı .

CRYSİS:

Call of Duty oynamadığım için Bilmiyom doğrusu. Ama Pro street 1280*1024 medium grafiklerde Age of empires 1280*1024 full grafik oynayabiliyorum

wayy süper ozman bu oyunları bu cöznrlükte bana yetr kutunun icnde vga dönstrcü war dmi? ya tam olarak yeni kartı takmadan mi silyrz eski driver ı anlatrsan bi detaylı sewnrm yanlıs bise yapmak istemyrm da
  • quote:

quote:

CRYSİS:

wayy süper ozman bu oyunları bu cöznrlükte bana yetr kutunun icnde vga dönstrcü war dmi? ya tam olarak yeni kartı takmadan mi silyrz eski driver ı anlatrsan bi detaylı sewnrm yanlıs bise yapmak istemyrm da

Kutunun içeriği: Ekran kartı
    HDMI dönüştürücü
    VGA dönüştürücü
    Driver CD
    Bide bişi vardı unnuttum

Bilgisayarı açtın. Program ekle/kaldıra gel . ATI Driver olucak orda bütün uygulamalarını sil. Sonra pc yi kapa . Ekran kartını tak. Pc yi aç. Driver CD sini tak . Driver setup a tıkla herşeyi kendi yüklyo zaten. herşeyi yükledikten sonra pc restart at. Ekran kartı hazır.......

• quote:

quote:

quote:

CRYSİS:

Kutunun içeriği: Ekran kartı
    HDMI dönüştürücü
    VGA dönüştürücü
    Driver CD
    Bide bişi vardı unnuttum

Bilgisayarı açtın. Program ekle/kaldıra gel . ATI Driver olucak orda bütün uygulamalarını sil. Sonra pc yi kapa . Ekran kartını tak. Pc yi aç. Driver CD sini tak . Driver setup a tıkla herşeyi kendi yüklyo zaten. herşeyi yükledikten sonra pc restart at. Ekran kartı hazır.......

arkadasım ama baya arastırdım driwerlarda sorun warms yükleme kutudan cıkanı direk 8.7 indir onu yukle dedler.???

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.