Şimdi Ara

açılış sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım. . . bilgisayar normal olarak çalışıyordu. fakat dün açtıgımda başta hiç bi işşlem yapamadım. görev çubuğu dondu başlat menüsü açılmadı. masa üstünden bilgisayarıma giriyorum c veya d ye tıkladıgımda pencere donuyor. ya da herhangi bir klasörü açıyorum o klasörden herhangi bir programa tıklayınca açılmıyor ve o pencere de donuyor. internete de girmiyor. muhtemelen virüs girdi. avast güncel anti virüs kullanıyorum ve uyarı vermedi hiç.
    en son açıldıktan tam 8 dk. sonra çok garip windows açılış müziği geliyor ve bilgisayar normale dönüyor.istediğim gibi kullanabiliorum. format atmadan çözebilir miyim bu sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/tm.htm

Bir deneyiniz.

yok dostum bunla da alakalı değil daha garip bişi bu!!! ayrıca işletim sistemi sp3,anti virüs avast güncel ve lisanslı. . . bi de sistem geri yükleme de yaptım yine olmadı bir gün öncesinin tarihine aldı 2 gün öncesine aldı ama sorun devam ediyor. . .her ne olduysa windows defender mıdır nedir onun güncelleştirilmesinden sonra oldu. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: metece44

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

http://forum.donanimhaber.com/m_31921867/tm.htm

Bir deneyiniz.

yok dostum bunla da alakalı değil daha garip bişi bu!!! ayrıca işletim sistemi sp3,anti virüs avast güncel ve lisanslı. . . bi de sistem geri yükleme de yaptım yine olmadı bir gün öncesinin tarihine aldı 2 gün öncesine aldı ama sorun devam ediyor. . .her ne olduysa windows defender mıdır nedir onun güncelleştirilmesinden sonra oldu. . .

o zaman daha eski bir tarihe geri yükleme yapın 1 -2 hafta öncesine,ve spyware doctor yazılımını indirip taratın avast o kadar iyi bir program değildir...

• yazdıklarınagöre hem avast hem de windows defender kurmuşsun.Sistemde birden fazla antivirus programı olunca epey kasar pcyi.windows defenderi silmelisin.ama önce calıştırdan msconfigi ac ve başlangıç ögelerinden avast ve win defenderi kaldır.
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

yazdıklarınagöre hem avast hem de windows defender kurmuşsun.Sistemde birden fazla antivirus programı olunca epey kasar pcyi.windows defenderi silmelisin.ama önce calıştırdan msconfigi ac ve başlangıç ögelerinden avast ve win defenderi kaldır.
    kolay gelsin.

yaa defenderı zaten sildim ama sorun kalkmadı daha
    msconfigde sadece avast bide trkydnsayar açık okadar
  • sorunu buldum gibi. . .msconfig de C:\Documents and Settings\...\Start Menu\Programlar\Başlangıç yolunda Startup: winesm32.exe die bişi war avast göremio bu meleti başlangıça yapısmıs görünmüo msconfigden bi daha ayar cektim ama yemedi reset attım ama kendi kendini aktifleştirio. . . aynı yola girince yani başlangıç klasörü boş görünüyor. gizli dosyaları göster diyorum yine boş... rar arşivinden açıp klasöre bakıorum winesm32.exe anca ozman görünüor. güvenli modda kullanıcı adıma giremedim yani Documents and Settings\...\Start Menu\ açılmıyor. . . bu konuda bilgisi olan warsa yardımcı olursa sevinirim. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metece44 -- 28 Şubat 2010; 2:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virüs için yardımcı olabilecek yok mu. . . format son çare :)
  • Maalesef sizin ki bir trojan virüs,netten spyware doctor adlı yazılımı indirin pc nize oldukça basarılı bir yazılımdır,sisteminizi derince bir taratın,eger ki bulamaz ise yedekleyip format atın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.