windows açıldığında bir exe programın çalışmasını istiyorum. ama sakın bana başlangıca at çalışır demeyin. O şekilde çalışmasının yanında play moduna geçmesini de istiyorum. Örneğin norton antivirüs programının windows açılır açılmaz aktif hale geçmesi yani çalışması gibi yani.
benim istediğim açılıştaki çalışma bu şekilde olmalı.
Bu konuda yardımcı olabilecek varmı????? Regedit e falan giriyor iş. Biraz uğraştım fakat sadece exe çalışıyor ama faaliyete geçmiyor. Derdim buuuu.
Müzik veya video mu çalıştırmak istiyorsunuz? Tam açıklarsanız ona göre birşey yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: Ghost_Child
windows açıldığında bir exe programın çalışmasını istiyorum. ama sakın bana başlangıca at çalışır demeyin. O şekilde çalışmasının yanında play moduna geçmesini de istiyorum. Örneğin norton antivirüs programının windows açılır açılmaz aktif hale geçmesi yani çalışması gibi yani.
benim istediğim açılıştaki çalışma bu şekilde olmalı.
Bu konuda yardımcı olabilecek varmı????? Regedit e falan giriyor iş. Biraz uğraştım fakat sadece exe çalışıyor ama faaliyete geçmiyor. Derdim buuuu.
ne yazıkki dedim bile (başlangıca at) .ondan başka bir yol yok.ama belki 3. parti programlarla oluyordur.bende merak ettim
video yakalama programım var. (satın alınmış) bilgisayarım açılır açılmaz bu programın devreye girmesini istiyorum. ve video görüntü yakalamasını istiyorum. farzedelim ki programı açılışta çalıştırdı ama görüntü yakalamsı için start ı verbilmemiz lazım. Örnek olarak verdim ama norton anitvirüsün veya msn messengerin açılışta exe sinin çalışması vede otomatik oturum açması gibi bir durum söz konusu.
bilmem anlatabildim mi???
quote:
Orjinalden alıntı: Ghost_Child
video yakalama programım var. (satın alınmış) bilgisayarım açılır açılmaz bu programın devreye girmesini istiyorum. ve video görüntü yakalamasını istiyorum. farzedelim ki programı açılışta çalıştırdı ama görüntü yakalamsı için start ı verbilmemiz lazım. Örnek olarak verdim ama norton anitvirüsün veya msn messengerin açılışta exe sinin çalışması vede otomatik oturum açması gibi bir durum söz konusu.
bilmem anlatabildim mi???
İyide kardes senin dedigin olay windowsla diil yazılımla alakalı anladıgımı kadarıyla.. yapabilcegini sanmıyorum ama yapabilirsen bizede haber ver
programın paremetre desteği varsa ancak dediğini yapabilirsin. ister regedite dosya adını sonnuna yazarsın ister başlangıç klasörüne bir .bat yada kısayol ile linklersin. ama parametre desteği yoksa olmaz.
ufak bir program yazmak gerekir bunun için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme