Şimdi Ara

Acilen Tarife Değiştirmem Lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 16 Mbps'e Kadar 5 GB kotalı tarifedeyim.NETLİMİTSİZ yada 16 Mbps'e Kadar Limitsiz ADSL2+ tarifelerinden birine geçmek istiyorum.Kotam şuan 15.56 GB 11 GB geçmiş bulunuyorum aslında hemen değiştirmem lazım tarifeyi acilen hemde.Fatura kabarmaması için ne zaman değiştireyim tarifeyi? Şimdi değiştirirsem bana ay sonu ne kadar fatura gelir acaba?...Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

Kullandığım modem AirTies RT-101.Değerler şöyle.

Ha durum şöyle ki 16 Mbit de alamıyorum.Değerlerim normal değil sanırım.16 Mbit almam için ne yapmam lazım..?

• Ekstra ücret yüklenmemesi için tarife değişikliğini ayın son günü yapmanızı tavsiye edebilirim. Hattınızın değerlerine bakıldığında 10 mbps'yi kaldırabilecek bir kapasite olduğu görülüyor. 16 mbps tarifesine geçiş için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Onlar hattınıza uygun ayarlamayı yapacaklardır. Bunun dışında hattınızın santrale olan uzaklığı nedeniyle 16 mbps hızı almanız imkansız. Ya santrale yakın bir yere taşınmalısınız ki bu sırf internet için çok çılgınca bir seçenek olur ya da bulunduğunuz ikametin yakınlarına fiber DSLAM cihazı kurmaları gerekir. Bunun dışında iç tesisatta herhangi sorun yoksa bu değerlerin üzerine çıkabileceğini sanmıyorum. Sorunlu olsa dahi iç tesisatta yapacağınız düzeltme hızını kat be kat arttırmayacaktır. Kolay gelsin

chester bennington
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Ekstra ücret yüklenmemesi için tarife değişikliğini ayın son günü yapmanızı tavsiye edebilirim. Hattınızın değerlerine bakıldığında 10 mbps'yi kaldırabilecek bir kapasite olduğu görülüyor. 16 mbps tarifesine geçiş için müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Onlar hattınıza uygun ayarlamayı yapacaklardır. Bunun dışında hattınızın santrale olan uzaklığı nedeniyle 16 mbps hızı almanız imkansız. Ya santrale yakın bir yere taşınmalısınız ki bu sırf internet için çok çılgınca bir seçenek olur ya da bulunduğunuz ikametin yakınlarına fiber DSLAM cihazı kurmaları gerekir. Bunun dışında iç tesisatta herhangi sorun yoksa bu değerlerin üzerine çıkabileceğini sanmıyorum. Sorunlu olsa dahi iç tesisatta yapacağınız düzeltme hızını kat be kat arttırmayacaktır. Kolay gelsin

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Şubat ayında Online İşlem Merkeziden 8 Mbps'e kadar NETLİMİTSİZ tarifesindeyken 16 Mbps'e Kadar Limitsiz`e geçmiştim ilk 2-3 hafta 15500 Kbps civarı Download;800 Kbps`a yakın da Upload değeri alıyordum.Hatta 2 MB/sn ile DL yapıyordum.(Internet Explorer,Mozilla FireFox,Opera,Google Chrome yada Internet Download Manager farketmiyordu).Şubat ayının sonundada üniversiteye gideceğim için 16 Mbps'e Kadar 5 GB Limitli tarifeye geçtim Mart ayının ilk haftaları hızım 10 Megabite sonra 9`a şuanda 7-8 Megabit civarlarına düştü.Nasıl oluyor bu iş anlamadım.Tarifemi değiştirmeyi unuttum ve geçen ay kotayı 25 GB açtım.89 Lira fatura geldi.Bu ay değiştirmem lazım ama gene geç kaldım kota oldu 15 GB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.