Şimdi Ara

ACİLEN ÖNERİİİİ MOMENT DAİRESEL HAREKET!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfım momentum yine yapabiliyorum ama bu dairesel hareket çok karmaşık. Dershane hocamın çok öz anlattı ondan iyisi şamda kayısı misali ama ben kitabı açtım dondum kaldım. Anladım anlattıklarını ama ne soru ne de konu anlatımında ilerleyebiliyorum. Şimdi teknofemden dinleyeceğim. Bana öneride bulunacak veya elinde güzel pdf bulunan varsa yardımları beklıyorum. Arkadaşlar ben çok zorlandığım konulardan celal aydın çks alıyorum kullananlar var mı nasıldı bu konusu, önerirmisiniz?

Gülümseyin: öyle samimi ve sıcak olun ki her sıktığınız ele, ruhunuzu da katın. Dale Carnegia
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

Arkadaşlar 11.sınıfım momentum yine yapabiliyorum ama bu dairesel hareket çok karmaşık. Dershane hocamın çok öz anlattı ondan iyisi şamda kayısı misali ama ben kitabı açtım dondum kaldım. Anladım anlattıklarını ama ne soru ne de konu anlatımında ilerleyebiliyorum. Şimdi teknofemden dinleyeceğim. Bana öneride bulunacak veya elinde güzel pdf bulunan varsa yardımları beklıyorum. Arkadaşlar ben çok zorlandığım konulardan celal aydın çks alıyorum kullananlar var mı nasıldı bu konusu, önerirmisiniz?

aynı durumdayız ben teknofemdende anlamadım ne yapacağımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hareket sensörü devresi yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.