Şimdi Ara

ACİLEN bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşim için, otomatik vitesli + 70.000km altında + 2006 model ve üstü bir Fiesta almayı planlıyorum. Sizlerin tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

1- 2007 model, 1.600cc, otomatik vitesli, 33.000km'de, boyaSIZ, darbeSİZ, hasarSIZ olduğu söylenen bir Fiesta gördüm.
    Alıcı gibi görünMEMEye çalışırak fiyatını sordum 19.750 dedi sahibi. SİZCE bu fiyat nasıl?
    1600cc olması yakıt veya başka açı(lar)dan dezavantaj mıdır?

2- 2007 model Fiesta'lardaki otomatik vites tam otomatik bir vites mi yoksa otomatikleştirilmiş manuel veya tiptronik vites mi ? Yıllara göre kullanılan vites tipi farklı mı ?
    Örneğin (atıyorum): "2000-2005 modeller tiptronik, 2006-2010 modeller tam otomatik vites" gibi bir farklılık var mı?

4- Alırken özellikle nelerine/nerelerine dikkat edilmeli?
    Örneğin (atıyorum) "2006 model üstü / yeni kasa / özellikle 1.600cc motorun/mekanik aksamın/kaportanın şurası çabuk/sık arzılanır" gibi bişey söylenebilir mi Fiesta için.

5- Kronik sorunu, dezavantajı olan modelleri var mı?
    Örneğin (atıyorum): "2004-2005 modellerde motorun/mekanik aksamın/kaportanın şurasında şöyle bir sorun/dezavantaj vardı, 2006 modelden itibaren düzeltildi" veya "2006 altı modellerde "motorun/mekanik aksamın/kaportanın şurası çok daha iyi idi, 2006'dan itibaren şöyle yapıldı, eski modellere göre daha kötü oldu" gibi bişey söylenebilir mi Fiesta için.

6- FIESTA donanım paketleri, en zenginden en basite: Ghia (yeni kasada titanium)>Collection>Comfort>Trend diye gidiyor, yanılıyor muyum?
    Bunu bilmek çok önemli çünkü sahibinden.com'da donanım paketlerine göre bir sınıflama yok.
    İşin karışık kısmı da donanım paketi versiyonu.
    "Neden?" derseniz, satanların ancak bir kısmı gerçekten kesin ve tam doğru olarak biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 20 Nisan 2010; 7:33:32 >

• alacaksan eğer 1.6 tam otomatik vites seçeneğini al diğerleri yarı otomatik adı asm diye geçiyor kullananlar illallah etmiş zaten artık üretilmiyorda sorunlu bir şanzuman.

1. madde de yazdığın fiyat bence benzinli için fazla o fiyata 2007 2008 1.4 dizel alabilirsin

donanım olarak . deri direksyon , vites topuzu, yağmur ,far sensörü , alaşım cant , ön arka ve yan korumalıklar boyalı en dolusu bu aracın
    ha birde collectionlarda sony ses sistemi var.

gördüğüm kadarıyla kronik sorun u yok eylülden beridir 15 bin km yol yaptım olsa çıkardı muhakkak. amortisörler sert konfor u düşük yalıtım zayıf direksyon sert (ama nedense en çok bunu seviyorum araçta) direksyon tepkileri net.

ama kullanması da o kadar zevklidir yol tutuş u güzel. mp3 çalar ınız varsa aux den bağlayabilirsiniz. eğlenceli tam şehir içi aracı.

ne kadar yakacağını bilmiyorum benimkisi dizel ama tahmini 8 9 lt yakar şehir içinde

• Cevabıznız için teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: fasher
    1. madde de yazdığın fiyat bence benzinli için fazla o fiyata 2007 2008 1.4 dizel alabilirsin.

İyi, güzel de, 2007-2008 model TAM OTOMATİK VİTES TDCi var mı ki?
  • yok ben normal vites olaraktan kasdetmiştim.
  • Eşim için, şehir-içi kullanım amacıyla alacağımızdan OTOMATİK VİTES olmak zorunda, ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 20 Nisan 2010; 13:09:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.