Şimdi Ara

Acil Yayınları Sayılar 12li deneme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mı? Hızlanmak istiyorum, hala soru kaçıyor malesef(biraz zor soruldu mu)
    Tecrübesini paylaşacak arkadaşlar var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğim kitap budur.

Acil Yayınları Sayılar 12li deneme?

Orijinalden alıntı: jsy418

Sayısal mantığı güzel. Kasıntı değil fazla ama sayılar kitabı zor duruyordu biraz.
    Ösym bu ne yapacağı belli olmaz, tutar bu sefer de sayılardan çok zor 2-3 soru sorar. Türevi integrali yapamasan moralin bozulmaz da, köklü sayıda takılırsan moralmen düşersin. 300 soru fena gibi de durmuyor, dün biraz inceledim de yine de burada sormak istiyorum çözenler memnunlar mı diye.
    Hocam problemler ve sayısal mantık kitabi apotemi problemlerden zor mu? Nasıl? Tüm çözümleri kitabın arkasında var, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlimasuk -- 13 Şubat 2019; 16:9:34 >
    Hocam problemler ve sayısal mantık kitabi apotemi problemlerden zor mu? Nasıl? Tüm çözümleri kitabın arkasında var, değil mi? Tatmin etti mi sizi, gerçekten denemelerde size avantaj sağladı mi

Sağladığını hissediyorum. Apotemide daha anlaşılmaz sorular vardı bence. Çözümlerinin hepsi kitabın arkasında var. Apotemi’ye göre daha güzel sanki. Bazı sorular gerçekten sınavda çıkamayacak kadar uçtu apotemide.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Problemleri bence zor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama en fazla 12de 7 yaptım

• Böyle bir kitabı çözmeyin bırakın. Ne gerek var böyle zor sorulara. Adama bir bakıyorum videolarda tıkır tıkır çözüyor e tabi çözer soruya verilecek sayıları biliyor. Yayınevleriyle anlaşıyorlar adamlar gelene geçene bunu veriyo iyi yayın diye sonra öğrenci çözemeyince kötü hissediyo. Bazı şeyleri para yükseltiyor ne yzkki bu kadar zor sorular gereksiz şuan çözülmesi

• Bu kitaptaki soruları sınavda bir allahın kulu çözemez

Orijinalden alıntı: Guest-EF8F2CAF1

Bu kitaptaki soruları sınavda bir allahın kulu çözemez
    Seçici sorulardan oluştuğunu düşündüm. Amacım, klasik Mat denemelerinin aksine farklı sorular da görebilmekti. Ösym bu ne yapacağı hiç belli olmaz.

Orijinalden alıntı: diskriminamt

Böyle bir kitabı çözmeyin bırakın. Ne gerek var böyle zor sorulara. Adama bir bakıyorum videolarda tıkır tıkır çözüyor e tabi çözer soruya verilecek sayıları biliyor. Yayınevleriyle anlaşıyorlar adamlar gelene geçene bunu veriyo iyi yayın diye sonra öğrenci çözemeyince kötü hissediyo. Bazı şeyleri para yükseltiyor ne yzkki bu kadar zor sorular gereksiz şuan çözülmesi
    Bilemiyorum hocam...Zor yayın çözmek, çözebilmek de çok şey katar diye düşünüyorum. Çözümleri olması da artı gibi geldi. Neden böyle düşündünüz? Geçen seneki tyt yüzünden mi?

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Problemleri bence zor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama en fazla 12de 7 yaptım
    Hocam bir çok kişi gömmüş burada bu kitabı. Sizce 12de 7 yapsanız da "gerçekten yeni bir şeyler öğrendim" hissi veriyor mu, yoksa zor olsun diye zor, işlem kalabalığı vs. mi? Acilin bende soru bankası filan da yok, çeşitlilkk olsun diye gözüme çarptı. Bi inceledim kitabevinde rejenerasyon denemelerini, bana da o zor gibi geldi açıkçası. Almadım ama dedim problemler+sayılar dnemeesi mi alsam, yoksa rejenerasyon denemelerini mi?

Bence farklı bir yayının denemesini al 12de 7 olan en fazlaydı genelde 5 soru ya çözüyorum ya da çözemeyip atıyorum kenara bence gereksiz

• Anlıyorum hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için, o zaman boş yere moral bozmanın manası yok, çöpe atılacak zaman hiç yok. Başarılar dilerim.

ben aldım baya sağlam kitap geçen seneki sayılar sorularının çok üstünde ösym her sene problem kasıyor biraz geometri kasıyor bide sayılar kasarsa işin içinden çıkılmaz heralde zor istiyorsan al soruların nerdeyse hepsi paragarflı filan ama bazı sorular geçen seneki denemelrden aynı sorular
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.