Şimdi Ara

ACİL YARIM !! 1.4 TSI LEON TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 2.el seat leon 1.4 tsı (2011) almayı düşünüyorum.Yalnız internet de çok sayıda satılık leon var.Aractan insanlar memnun değilmi acaba ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Seat leon NASIL bir araçtır ? Tafisye edermisiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanby -- 27 Aralık 2012; 22:12:27 >



  • 2010 model 1.4 tsi style leon sahibiyim. bir onceki aracım yeni civic sedandı. Leon 1.4 tsi ve 6 ileri vitesiyle mukemmel performans ve yakıt ekonomisi saglıyor. 6. vites 1900 devirde 90 kmile sabit hızda gidebiliyorsun. 1500 -4000 devir arasında 200 nm tork ve 5500 devirde 125 hp guc uretiyor. Donanim olarak far , yagmur sensoru ve esp dısında full donanim. Alt yapı olarak a3 ve golf ile birebir aynı. Boya ve kaporta kalitesi cok iyi , tas veya benzeri darbelerle boyası kalkmıyor.
    abs, ebd , tcs , cruise control, fonksiyonel deri direksiyon ve deri vites topuzu , perde,yan, ön hava yastıkları , 16'' celik jantlar , adaptif sis farları , katlanır elektrikli ısıtmalı yan aynalar, kumandadan acılıp kapanan dikiz aynası ve camlar , kapsamlı yol bilgisayarı , 8 hoparlor, usb-aux girisi mevcut.

    Aracin tek kusuru sert amortisorleri ancak bu da yol tutusu artıyor. Spor araclarda amortisor sert olur.

    Sahibindeki satısların cogu otomobillere zam gelmeden once alan ve zamlardan sonra karla satmak isteyenlerle dolu. Leon u olupta memnun olmayan ben duymadım.
    Leon ile ilgili olarak her turlu soruna cevap verebilirim.




  • Cevabınız için çok teşekkür ederim.Bugün seat leon 1.2 tsı test ettim.Gerçektenn süper ötesi bir araç gerçeten.En önemlisi düşündüğüm araç 1.4 tsı onu kullanınca alacagım zevk ve haz kesinlikle atacagını düşündüm.Şuan 2012 ler satışta ve bana ortalama 44.000 tl fiyat çıkardı. esp ve 17 inc çelik cant. Nette 7 binde 2011 de buldum 37 bin tl ! Kmsi düşük 2011 leon mu alsam diye düşünmüyor değilim.

    Sizden isteğim Leon un eksi ve artı yönleri nelerdir ? Öğrenebilirmiyim..
  • o km 1.2 tsi yerine 2. el az kilometrede kazasız boyasız 2010-2011 1.4 tsi almanı tavisye ederim. 1.4 tsi uzun yolda 1.2 tsi ile hemen hemen aynı yakacaktır ve daha ustun performans verecektir. 1.2 tsi sehir icnde biraz daha az yakar. 1.4 tsi 2008 den beri var oldugu icin kendini ispatladı ve 2. elde 1.2 tsi ya gore cok daha iyi olur. 1.4 tsi almalısın :) Kesinlikle pişman olmazsın.
    Artı yonleri
    1.aracın alt yapısı 80.000 tl lik a3 ile birebir aynı. Klima tuslarından ,direksiyon uzerindeki kumanda tuslarına , cam acma tuslarından sinyal kollarına kadar yeni passat ile aynı.
    2.Boya kaporta kalitesi mukemmel. Kucuk carpmalarda tas darbelerinde diger araclarda boya hasarı olurken bunda problem yok.
    3.1.4 tsi motor gercekten kullanmayı bilince cok az yakıyor. 1200 km lik uzun yol ortalamam 5.1lt/100 km
    4. 6. vites uzun yolda konforu artırıyor. Direksiyon tepkileri cok net.
    5. yedek parca sıkıntısı yasamazsın. Cogu parcası audi-vw-skoda-seat ortak
    6. Bu fiyata bu donanım gercekten yok. fiyat/performans oranı cok iyi. Uzaktan kumandadan 4 cam otomatiği , yan aynalar kapanıyor. Cift yonlu dijital klima , cruise control , tcs , 8 airbag ......

    Eksi yonleri
    1. Esp standard degil, opsiyonel
    2. Amortisorler sert




  • Bu konuda beni aydınlatığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah yakında bende leon kullanıcısı olacagım :) Eğer kardeşimin dümenine gelip de golf almazsam :) TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanby

    Merhaba arkadaşlar.Ben 2.el seat leon 1.4 tsı (2011) almayı düşünüyorum.Yalnız internet de çok sayıda satılık leon var.Aractan insanlar memnun değilmi acaba ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Seat leon NASIL bir araçtır ? Tafisye edermisiniz ?

    2010 leon kullanıcısıyım ve aracımdan hiç şikayetci değilim bu sene rizeye gittim 100km sabit hızda tam 265tl yakıt la 1185 km yol yaptım ve otobanda 240 km hızı gördüm eğer alırsan sana tavsiyem servisde tanısdığın varsa açık hava filitresi takdır mükemmel o ses bitiriyor beni ya hiç inesm gelmiyor arabadan :)
  • Sonunda dün Leonuma kavuştum.Yalnız şöyle bir sorunum var !! Sol arka kapı içten açılmıyor ?? Neden acaba ?
  • Cocuk kilidi acık kalmıştır. Kapının kilit kısmındaki beyaz plastik cubuk var , ona bak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanby

    Sonunda dün Leonuma kavuştum.Yalnız şöyle bir sorunum var !! Sol arka kapı içten açılmıyor ?? Neden acaba ?

    hayırlı olsun güle güle kullanın.
    sakıncası yoksa aracın km.sini ve fiyatını paylaşırmısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.