Şimdi Ara

Acil Yardımm!!!Opel Astra 1.4 2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce 2000 model 1.4 142000 tüplü opel astra aldım. Aldığım sırada motor(enjeksiyon) lambası yanıyordu. Aldığım adam bu durum normal olduğunu enjeksiyonlu arabalarda tüp ile uyum sorunu oludğunuda bu ışığın yandığını söyledi. bende haliyle (birazda cehaletimden) inandım.ayrıca araç dik bir yokuşta(tüpte iken) gazı köklememe rağmen 2 .vites 2500 deviri geçmiyordu. bunuda adama sorduğumda gaz ayarının kısık olduğunu ve gazı açarsam o yokuşu 5. viteste bile çıkabileceğimi söyleyince bende haliyle bunada inandım
    neyse geçen gün arabayla hareket halindeyken her vites atığımda ve devir 3000 geçtiğinde değişik bir ses(sanki iki demrin birbirine çarpması gibi) ses geldi ve ve yokuş(%70 eğimli)a çıktığımda yolun yarısında araç gaz yememeye başladı ve stop etti. tekrar çalıştıramadım yokuşta ve geri geri yokuş indim ve düzlükte tekrar çalıştı.Ayrıca araç boşta iken titriyor araç en ufak bir zorlukta stop ediyor. bir ustaya götürdüm oda bosh marka büji taktı ve ama sorun yinede devam etti.
    acaba sorun nedir. ciddi bir şeymi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• hiç bir kul cevaplamamış ama sorun ne olduğu anlaşıldı conta yanmış şimdiki sorum ise conta kaca değişir.. usta bana taşlama ve gerekirse rektifiye girecek dedi ve 500 olur dedi normalmidir yoksa pahalımı.ve ayrıca salı günü arabayı alabileceğimi söyledi... normalmidir?
  • Conta değişirse 500 normal gibi ama eğer rektefiye olursa 2000-3000 arası bir maalşyet olur.Geçmiş olsun.İkinci el araç şans işi.Kendinize kızmayın sizin durumunuzla hatta daha beter durumlarla karşılaşmış insanlar tanıyorum.Her kazık bir tecrübe oluyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.