Şimdi Ara

acil yardımm arkadaşlar lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var ben bi navigasyon cihazı aldım gps.bluetooht.fm transmitterli ama nasıl olduysa bluetooht ve fm transmitter özelliği silindi aldığım kişiye sordum oda teknik servise göndermen lazım benim bilgim yok o konularda dedi ve bi tel numarası verdi aradım oda antalyada gönder yapalım dedi ve 30 lira para istedi bide kargo parası yine 50 yi bulacak onun için bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmi.acillll yardımmmmm

Orjinalden alıntı: elifatih58

merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var ben bi navigasyon cihazı aldım gps.bluetooht.fm transmitterli ama nasıl olduysa bluetooht ve fm transmitter özelliği silindi aldığım kişiye sordum oda teknik servise göndermen lazım benim bilgim yok o konularda dedi ve bi tel numarası verdi aradım oda antalyada gönder yapalım dedi ve 30 lira para istedi bide kargo parası yine 50 yi bulacak onun için bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmi.acillll yardımmmmm

ilk önce cihazın adını yaz soru na yanıtı öyle ara
  • Sadece bilgi olmasi acisindan, CIN'de bu ve buna benzer cihazlar 90-100 dolar arasi satilmakta.
    ornek olmasi acisindanwww.dealextreme.com adresine bakabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Aman cihaza benim nick'i vermişler

e sende bi yardim eli ver hocam, madem cihaza ismini vermissin teknik destegini esirgeme...
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.