Şimdi Ara

Acil Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Pentıum IV 2.40 GHZ dir. FOXCONN anakart kullanıyorum. Bilgisayara format atıp kullanmaya başladığımda bir iki gün düzgün çalışıyor. Ondan sonra düzgün olarak açılmıyor. Belli bir yere geldiğinde bekliyor artık açılmıyor ancak Ctrl+Alt Delete yaptığımda kullanıcı oturumu kapat deyip yeniden oturumu açmam lazım. Bilgisayarımdada tek kullanıcı var Windows XP kullanıyorum. Aynı programları kendi özel bilgisayarıma yüklüyorum hiçbir sorun olmuyor. Muhasebe programını yüklüyorum bilgisayarım düzgün açıldığı zamanlarda sorun yok ama bilgisayar düzgün açılmayınca programıda çalıştıramıyorum. Yıl sonu geldiği için işlerimi acil olarak bitirmem lazım bu konuda bana acilen yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren12 -- 21 Aralık 2005 13:33:27 >

• kullandıın pc nin özelliklerini bi yazarmısın.ayrıca kurduktan sonra hangi programları yüklüyosun biyaz..
  • harddisk sata mı (serial ata)
    bence , harddiskin bootunda problem var sistemi tam açmıyor
  • Kullandığım Bilgisayar PentıumIV FOXCONN anakatır - 256 MGb Rm -Onbuord anakart 32. 80 Gb.Hdd. Windos Xp kullanıyorum Office 2003- Service Pack2- Nerro Exspres- bu programları yüklüyorum başka öyle fazladan kullandığım program yok. Muhasebe programını yüklüyorum ama onu yüklemediğim zamanlarda aynı sorun yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren12 -- 21 Aralık 2005 14:07:17 >
  • Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak yokmu? Lütfen çok acil
  • sp2 den kaynaklanıyoda olabilir.ama sen genede pc yi güvenli modda açıp bi tarat istersen..bağlı olduğun server varmı?belkide biri kendini root yaptıysa sistemde kısıtlama söz konusuda olabilir..tabi bu şans işi 2 gün içinde biri bilgisayarını ele geçirmediyse..
  • Orjinal XP mi kullanıyorsun sorunlu pc ve kendi özel pc in internete bağlımı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • norton systemworks programında bulunan norton utilities programını kullan yazılımsalsa kesin çözer değilse donanımsaldır bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.