Şimdi Ara

acil yardıma ihtiyacım var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 model focus amb. otomotik vites bir araç için anlaştık. servise götürüp ekspertiz raporu istedim. servis sonucunda aracın boyası, kazası, değişeni olmadığı, yürürünün iyi olduğu, motorda, kaportada bi sorun olmadığı söylendi. 250 ytllik ufak tefek sorunlar var(zraf,termostat,kartel hava hortumu) ama acil şeyler değil dendi. çokda para tutmuyo zaten, fakat bunların haricinde fan motorunun birinin çalışmadığı, bununda fiyatının 500 ytl olduğu söylendi. satıcı 15500 istiyodu, pazarlık ile son fiyatı 14000 ytl olarak konuşmuştuk. araç 103binde ve ilk sahibinden genel durumu gayet iyi ama bu 250+500 ytllik masraf çıkınca satıcıdan indirim istedim ama zaten uygun fiyata verdiğini söyleyerek indirime gitmedi. ustada bu şekilde idare eder dedi. ama bu bana çok mantıklı gelmedi, adamlar 2 fan koyduklarına göre vardır bi bildikleri diye düşünüyorum. önümüzde yaz.
    bu fan motorunu 200-250ye sanayide değiştirebilir miyiz? yoksa gerçektenden diğeride bozulana kadar idare eder mi?
    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• O fanın biri klima içindir yaza kadar kılimayı kullanmazsın zaten idare eder.
    Ama olurda karar verirsen aldığın zaman git klimanın fişini çektir cünkü cama hava verdiğin zaman otomatik kılima çalışıyor. Ayrıca araç ABS li değilse vazgeç alma biraz fazla ver masrafsız iyi bir araç alırsın. fiyat iyi gibi ama yinede sen bilirsinm.
  • iyi fiyat bence... ben 99 model 1.6 Ghia hb düz vites 14.700 e sattım :D fan hakkında bilgim yok :((
  • 2001 focus havalandırmayı cama çevirince klimayı açmaz... Makyajlıyla başladı bu özellik...
    +
    Ben olsam, güvenlik paketli değilse, almazdım...
  • Özyurek benım araba 2001 ghia makyajlı degıl ama havalandırmayı cama verdıgımde klıma acıyo ozellıkle baktım bılıyorum...
  • alım satımla, masraflarla felan araç 15000e gelecek. daha fazla veremem maalesef. güvenlik paketli veya ghia modelini kazasız, temiz, az km'li bu fiyatlara bulmak çok zor. bende bir aydır bakıyorum.
    neden güvenlik paketsiz almamı önermiyosunuz, güvenlik yüzünden mi, yoksa satmak isteyince elimden zor çıkaracağım için mi? ya da başka bir sebebi mi var?
  • Ortağımın 2000 çıkışlı 2001 ghia klimayı açmıyor...
    Benim 2000 çıkışlı 2000 açmazdı...

quote:

Orjinalden alıntı: wind06
    neden güvenlik paketsiz almamı önermiyosunuz, güvenlik yüzünden mi, yoksa satmak isteyince elimden zor çıkaracağım için mi?

Özellikle güvenlik... Ayrıca araç otomatik.. Alıcısı ancak meraklısıdır... Bence bu araç için 14 çok para...
    Geçen yıl arkadaşım 13'e zor satmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 24 Şubat 2008; 20:09:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat normal gibi ama ben de tavsiye etmem..otomatikler zor satılıyor..Abs siz focuslarında alıcısı pek yok..
  • benim araçta da havalandırmayı cama çevirdiğin zaman klimayı çalıştırıyo... klima ışığı yanmıyo ama çalışıyo... yazın genelde böyle kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

Fiyat normal gibi ama ben de tavsiye etmem..otomatikler zor satılıyor..Abs siz focuslarında alıcısı pek yok..

özellikle corolla, focus bakıyorum ki aracı kolay satayım. çünkü bu aracı eşim için alıyoruz ve acemi arabası olacak. 2 sene sonrada satıp yenilemeyi düşünüyoruz. eğer aracı kolay elden çıkaramicaksam o zaman sanırım vazgeçeceğim. iyice kafam karıştı
  • 99 focus 1.6 hb ghia vardı .. ister inanın ister inanmayın ilan verdikten sonra 10 gün içinde en az 15 kişi aradı..ve ciddi alıcılardı..fiyatta anlaşamadık ama en sonunda 14,700e gitti... focus elde kalmaz..... merak etmeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

benim araçta da havalandırmayı cama çevirdiğin zaman klimayı çalıştırıyo... klima ışığı yanmıyo ama çalışıyo... yazın genelde böyle kullanıyorum...

Senin aracın ön camı ısıtmalı olduğu için sistem farklı..
    Aslında olay klima kontrol butonunda bitiyor.. Ben senin aracın klima kontrol butonundan takmış ve denemiştim.. Klima devreye giriyordu...
  • Arkadaşım ben satıyorum 2000 model focus ambiante güvenlik paketli...
    -Abs
    -Çift hava yastığı
    -Araç içi yolcu kontrollü alarm sistemi
    -Otomatik kapanan ön camlar
    -Klima
    Üzerinde Amerikadan getirttiğim orijinal focus cd çalar var, 100.300 km de 100.000 bakımımnı yeni yaptırdım, ön balata ve diskler trigger kayışı ve bilyaları yani komple set yeni değişti, debriyaj balataları, buji bobini 4 buji yeni, yanında 4 yeni yazlık ve 4 yeni kışlık lastik mevcut, yağ değişimi yeni yapıldı. Araçta daha 3 aylık olan ve 2 yıl garantisi devam eden BRC LPG sistemi bulunmakta. 2009 kasıma kadar muayene derdin yok. Araç kazasız hiç değişeni olmadı, sadece çizikten dolayı 2 parçada arka sol çamurluk ön sağ çamurlukta boya var o kadar. Sigara dahi içilmedi araçta. Her 10.000 km de periyodik bakımları eksiksiz olarak yapıldı.
    Ben bu haliyle 17.250 istiyorum, ona göre alacağın aracı kıyaslayabilirsin ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Arkadaşım ben satıyorum 2000 model focus ambiante güvenlik paketli...
    -Abs
    -Çift hava yastığı
    -Araç içi yolcu kontrollü alarm sistemi
    -Otomatik kapanan ön camlar
    -Klima
    Üzerinde Amerikadan getirttiğim orijinal focus cd çalar var, 100.300 km de 100.000 bakımımnı yeni yaptırdım, ön balata ve diskler trigger kayışı ve bilyaları yani komple set yeni değişti, debriyaj balataları, buji bobini 4 buji yeni, yanında 4 yeni yazlık ve 4 yeni kışlık lastik mevcut, yağ değişimi yeni yapıldı. Araçta daha 3 aylık olan ve 2 yıl garantisi devam eden BRC LPG sistemi bulunmakta. 2009 kasıma kadar muayene derdin yok. Araç kazasız hiç değişeni olmadı, sadece çizikten dolayı 2 parçada arka sol çamurluk ön sağ çamurlukta boya var o kadar. Sigara dahi içilmedi araçta. Her 10.000 km de periyodik bakımları eksiksiz olarak yapıldı.
    Ben bu haliyle 17.250 istiyorum, ona göre alacağın aracı kıyaslayabilirsin ;)

düz mü otomatik vites mi aracınız?

• Düz vites 110 bg 1596 cc
    Bu arada egzos muayene derdi de yok LPG ruhsata işli...
  • quote:

Düz vites 110 bg 1596 cc

100 HP..
  • quote:

Düz vites 110 bg 1596 cc

iyiymiş. hoş benim baktığım aracında muayenesi, şusu busu hep tamdı. 15000 ytl param var, verirsen düz müz alayım, hatun da kullanmasın

bu arada baktığım araçtan vazgeçtim. çünkü fanın biri bozuksa, arabanın hararet yapmış olma ihtimalide olabilir dendi, e malum bayan kullanıyo. sonra sağlam masraf çıkabrtabilir dendi. iyice dallanınca iş, vazgeçtim bende.
    hayırlısı bakalım, önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
  • makyajlıdaki çalışma sisteminden farklı yani değilmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

benim araçta da havalandırmayı cama çevirdiğin zaman klimayı çalıştırıyo... klima ışığı yanmıyo ama çalışıyo... yazın genelde böyle kullanıyorum...

Senin aracın ön camı ısıtmalı olduğu için sistem farklı..
    Aslında olay klima kontrol butonunda bitiyor.. Ben senin aracın klima kontrol butonundan takmış ve denemiştim.. Klima devreye giriyordu...
  • Valla kusura bakma olsa dükkan senin :)
    Benim en son düşündüğüm rakam 16.750, malum tertemiz araba...
    Umarım aradığın gibi birşey bulursun, öbüründen vazgeçtiğin iyi olmuş, mesela ben bu arabamı almadan önce bakmıştım bi başka focusa, klima 1-2-3 ayarında çalışmıyor 4 de çalışıyordu, servis abi alma bu klima falan ufak gibi durabilir ama masraflı olabilir demişti vazgeçmiştim ;)

quote:

Orjinalden alıntı: wind06

quote:

Düz vites 110 bg 1596 cc

iyiymiş. hoş benim baktığım aracında muayenesi, şusu busu hep tamdı. 15000 ytl param var, verirsen düz müz alayım, hatun da kullanmasın

bu arada baktığım araçtan vazgeçtim. çünkü fanın biri bozuksa, arabanın hararet yapmış olma ihtimalide olabilir dendi, e malum bayan kullanıyo. sonra sağlam masraf çıkabrtabilir dendi. iyice dallanınca iş, vazgeçtim bende.
    hayırlısı bakalım, önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

• quote:

önce bakmıştım bi başka focusa, klima 1-2-3 ayarında çalışmıyor 4 de çalışıyordu, servis abi alma bu klima falan ufak gibi durabilir ama masraflı olabilir demişti vazgeçmiştim ;)

Bunu diyen servise, artık gitmiyorsunuz değil mi.. ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.