Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!! Yeni kart aldım çalışmıyor.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R7 240 ekran karti aldim calismiyor. Ana karta taktım bastim ana karttan 6-7 kere tıkırtı çıkırtı sesleri geliyor sonra tahmin ediyorum kafasina gore calismaya devam ediyor ama ekrana görüntü gelmiyor.. Ancak eski karti taktigimda x1650 takırt diye aciliyor. Sebebi ne olabilir

Psu 250W bu forumdada sordum gittim vatanda calisan elemanada sordum calisir sorun olmaz dedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onboard takınca goruntu geliyor. Yok mu bi bileni yqrdim edin..

• Psu yetmiyor olabilir. Ayrica ekrankartinin guc girisi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Psu yetmiyor olabilir. Ayrica ekrankartinin guc girisi var mi

Hayır kartta güç girişi yok
  • Daha iyi bir psusu olan bir makinede deneyin ekran kartini

• çok büyük bir ihtimal psu dan kaynaklı. ekran kartının markası ne olduğunu yazmamışsın ama kendin de sitesinden ne kadar güç gereksinimi duyduğunu öğrenebilirsin.

ve yine psu nun markası da çok önemli. dandik marka bir psu gerçek 250w güç vermez, normalde ekran kartı belki 250w da çalışıyordur ama psu nun markası dandik olduğu için yetmiyordur filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sno

çok büyük bir ihtimal psu dan kaynaklı. ekran kartının markası ne olduğunu yazmamışsın ama kendin de sitesinden ne kadar güç gereksinimi duyduğunu öğrenebilirsin.

ve yine psu nun markası da çok önemli. dandik marka bir psu gerçek 250w güç vermez, normalde ekran kartı belki 250w da çalışıyordur ama psu nun markası dandik olduğu için yetmiyordur filan.

Sistemimin hesabını yaptım bırak 250yi 200 ü geçemiyor. Yeni ekran kartı +30 yiyormuş işlemci +89 zaten bunlar en çok yiyenler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sistem özelliklerini detaylıca yazarsan seviniriz. İşlemci, anakart, Yeni aldığın ekran kartı vs... marka ve modellerini.

R7 240 ekran kartları ekstradan bir güç yemezler. Fazla bir tüketimleri yok zaten.

Eğer sisteminde çalışmıyorsa akla gelebilecek bir iki ihtimal var aklıma gelen

Ekran kartı sistemin ile uyumsuz ya da ekran kartın bozuk. (ekran kartını anakarta tam oturtamama olasılığını düşünmek bile istemiyorum. -_-)

Ekran kartını test edebileceğiniz başka bir masaüstü bilgisayar bulmaya çalışın. Ya da vatan bilgisayara geri götürün orada test etsinler. Çalışıp çalışmadığı belli olsun.

Çalışmıyorsa zaten değişecek mecburi. Çalışıyor eğer anakartın ile uyumsuz olma ihtimalini göz önüne getireceğiz.

Şimdilik kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Öncelikle sistem özelliklerini detaylıca yazarsan seviniriz. İşlemci, anakart, Yeni aldığın ekran kartı vs... marka ve modellerini.

R7 240 ekran kartları ekstradan bir güç yemezler. Fazla bir tüketimleri yok zaten.

Eğer sisteminde çalışmıyorsa akla gelebilecek bir iki ihtimal var aklıma gelen

Ekran kartı sistemin ile uyumsuz ya da ekran kartın bozuk. (ekran kartını anakarta tam oturtamama olasılığını düşünmek bile istemiyorum. -_-)

Ekran kartını test edebileceğiniz başka bir masaüstü bilgisayar bulmaya çalışın. Ya da vatan bilgisayara geri götürün orada test etsinler. Çalışıp çalışmadığı belli olsun.

Çalışmıyorsa zaten değişecek mecburi. Çalışıyor eğer anakartın ile uyumsuz olma ihtimalini göz önüne getireceğiz.

Şimdilik kolay gelsin.

İade edildi. Anakart uyumsuzluğu varmış. Uzaktan ne kadar uyumlu görünsede insanı yanıltabiliyor. O yüzden bi anakartta pcı ex girişi var diye insanlara olur demenin alemi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.