Şimdi Ara

Acil yardım. Yeni araç alıyorum: 2010 Focus Titanium TDCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında daha önce yazmam lazımdı ama fırsat bulamadım bihayli zamandır piyasayıda kendim takip ediyorum aslında. Bugün sahibinden bir satıcı ile 2010 tdci titanium için 37bin TL ye el sıkıştık yarın Allah kısmet ederse aracı üzerime alıcam. Arabanın durumuna gelince: 102binde hiçbir kazası boya ve değişeni yok tamponlarında çok ufak 1-2 çizik var oldukça temiz bir araç bugün ekspertizede soktum kaporta tamamen temiz çıktı...
    Motor gücü %93 çıkmıştı sanırsam bu normal midir?
    Aracı bizzat kullandım gayet iyi gidiyor (benim mevcut 2000 model ghiz focustan daha iyi gidiyor gibi özellikle 40-50km/h hızlardan sonra) özellikle dyno esnasında ve kendim kullanırken dikkat ettim turboda herhangi bir ıslık sesi filan yok.
    Araba 2010 nisan trafiğe çıkışlı kozmetik olarak baktığım diğer arabalara göre 3 yaşında bir araca göre temiz kullanılmış... Aracın tek düşündüren noktası kilometresi ama mevcut focusumu 226 binde saat gibi çalışan motoruyla hala sorunsuz kullandığımı düşününce çokta dert etmiyorum.
    Fiyat olarak yorumlarınız nedir? Piyasayı bayadır takip ediyorum satılan araçlarda da kaça satıldı diye sordum bu ayarda araçlar genelde 36-37 arası gidiyor.
    Son olarak yarın tramerden sorgulatmasını da yapıcam kaskocu arkadaşım aracılığı ile.

Bunların haricinde yarın aracı aldıktan sonra veya almadan önce tavsiye ettiğiniz dikkat etmem gereken birşey varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Merhabalar,
    Aslında daha önce yazmam lazımdı ama fırsat bulamadım bihayli zamandır piyasayıda kendim takip ediyorum aslında. Bugün sahibinden bir satıcı ile 2010 tdci titanium için 37bin TL ye el sıkıştık yarın Allah kısmet ederse aracı üzerime alıcam. Arabanın durumuna gelince: 102binde hiçbir kazası boya ve değişeni yok tamponlarında çok ufak 1-2 çizik var oldukça temiz bir araç bugün ekspertizede soktum kaporta tamamen temiz çıktı...
    Motor gücü %93 çıkmıştı sanırsam bu normal midir?
    Aracı bizzat kullandım gayet iyi gidiyor (benim mevcut 2000 model ghiz focustan daha iyi gidiyor gibi özellikle 40-50km/h hızlardan sonra) özellikle dyno esnasında ve kendim kullanırken dikkat ettim turboda herhangi bir ıslık sesi filan yok.
    Araba 2010 nisan trafiğe çıkışlı kozmetik olarak baktığım diğer arabalara göre 3 yaşında bir araca göre temiz kullanılmış... Aracın tek düşündüren noktası kilometresi ama mevcut focusumu 226 binde saat gibi çalışan motoruyla hala sorunsuz kullandığımı düşününce çokta dert etmiyorum.
    Fiyat olarak yorumlarınız nedir? Piyasayı bayadır takip ediyorum satılan araçlarda da kaça satıldı diye sordum bu ayarda araçlar genelde 36-37 arası gidiyor.
    Son olarak yarın tramerden sorgulatmasını da yapıcam kaskocu arkadaşım aracılığı ile.

Bunların haricinde yarın aracı aldıktan sonra veya almadan önce tavsiye ettiğiniz dikkat etmem gereken birşey varmı?

Hayırlı olsun güle güle kullanın, fiyat uygun. Kıyaslamanız açısından,
    Bir yakınım 2 ay önce 2009 Focus 1.6 TDCI Titanium u 35.500 TL ye aldı. Araç 116.000 Km de idi.

• Çok teşekkür ederim. Araç tamamen tamizmiydi kaporta ve kaza açısından? Bende bir tane 2009 Focus Titanium tdci kaçırdım 77binde ufak bir kazası var tampon değişmiş sadece 35500 e satılmış:( Aldığım arabadan farkı 2009 odluğu için start stop yoktu, birde ufak bir kazası vardı birde içi çokta temiz değil gibiydi, 1 yaşta daha yaşlı tabi. Aslında satan adam koçhisarda olduğu için bir türlü fırsat bulup gidemedim gerçi ankarada da olsa o fiyata 1 haftada satılırdı :) Onu düşünce üzülüyorumda yinede aldığım fiyat fena değil gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 29 Ocak 2013; 22:46:37 >
  • Yokmu arkadaşlar fikri olan?
    Bugün aracı alacaktım ama adam borcunu ödemesine rağmen rehin kalkmamış üzerinden trafik şubeye gitmesi gerekiyormuş yarın halledicek kısmetse yarın devralıcam aracı.
  • quote:

Yokmu arkadaşlar fikri olan?
    Bugün aracı alacaktım ama adam borcunu ödemesine rağmen rehin kalkmamış üzerinden trafik şubeye gitmesi gerekiyormuş yarın halledicek kısmetse yarın devralıcam aracı.

Araçtan memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twnks

quote:

Araçtan memnun musunuz ?

Evet çok şükür aldığımdan beri 2bin kilometre yaptım henüz üzmedi beni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twnks

quote:

Araçtan memnun musunuz ?

Evet çok şükür aldığımdan beri 2bin kilometre yaptım henüz üzmedi beni.

kaç km de aldınız aracı bi de yakıt durumu nedir bilgilendirirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.