Şimdi Ara

acil yardım win 7 de mouse sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir problemim var bilgisayarıma win 7 7600 32bit sürümünü yukledim nezaman bu işletim sistemine geçtim ozamandan sonra sürekli mouselarımda (2tane mouseumdada aynı sorun mevcut) kesik kesik donmalar meydana geliyo ama bilgisayar kasıldıgı için değil çünkü mouse donarken bilgisayarı klavyedende yonettim hiç bir aksaklık olmuyo ama mouselarım beni delirticek nerdeyse mouselar bozuk olabilir diceksiniz gittim başka bir win 7 kurulu pc de denedim aynı sorun olmadı ama denediğim pc lap top du benimkisi masa üstü ve mouselarımın birisi logitech mx revaloution diğeride mx air ve driverıda setpoint uygulamalarıda yuklu pcme mouseların bana neden olabiliceğiile ilgili bir bilgi verin lütfen pm de atarsanız sevinirim arkadaşlar

• arkadaşlar bu sorunuma hala daha bir çözüm bulamadım yardım edebilicek kimse yokmu
  • sorunu anakarttan oldugunu düşünerek anakartı değiştirdim buna rağmen çözüm olmadı yetmedi bu sefer power ıda değiştirdim powerdanda kaynaklanan bişi olmadıgını anladım dolayısıyla sorunu çözemiyorum ne yapıcagımı sasırdım ucuz dandik mouselarda sorun olmuyo ama biraz kaliteli mouselarda sorun oluyo onca para verip aldıgım mouselarımı kullanamiyorum sinirim bozuluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.