Merhaba ben Lcd ekran almak isityorum ve Vestelin Modelleri görsellik ve özellik bakımından çok hoşuma gitti bana yarım edibilecek arkadaşlar varmı ben hem oyun hem internet hemde divX filmler için almayı düşünüyorum ama fazla bir bilgim yok özellik olarak dvi çıkış ve tarama hızı düşük olsun istiyorum ama bu modellerde varmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar ve bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi
-MILLENIUM 32" 16:9 TFT-LCD- Ekran çözünürlük : 1366x768 WXGA Kontrast oranı : 800:1 Parlaklık oranı : 450cd/m2 Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Ekran boyutu : 82
-MILLENIUM 30" 16:9 TFT-LCD- Ekran çözünürlük : 1280x768 WXGA Kontrast oranı : 600:1 Parlaklık oranı : 550cd/m2 Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Ekran boyutu : 76
-MILLENIUM 27" 16:9 TFT-LCD TV- Ekran çözünürlük : 1280x720 WXGA Kontrast oranı : 600:1 Parlaklık oranı : 550cd/m2 Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Ekran boyutu : 66
-MILLENIUM 23" 16:9 TFT-LCD- Ekran çözünürlük : 1366x768 WXGA Kontrast oranı : 800:1 Parlaklık oranı : 500cd/m2 Geniş izleme açısı : 170° yatay-dikey Hem televizyon hem bilgisayar monitörü olma özelliği : Evet Bilgisayar girişi : Evet Bilgisayar olarak çalışırken TV`den ses alabilme : Evet Ekran boyutu : 58
İstediğim Modeller Bunlar diğer özellikler vestel.com.tr da var ama en önemli özellikleri yazdım bana en kısa zamanda msj atarsanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorumçalışma frekansı yani tarama kaç milisaniye bunlar hakkında bilgi yazmıyor
Ben Samsung'un 32" LE32R51B Modelini aldım. Internetten bir bak istersen. Çok kaliteli ve fiyatı da uygun.
teşekkurler arkadaşım sen nasıl memlunmusun oyun ve filmlerde hangi siteden bakayım yardımcı olurmusun
Sağolun arkadaşlar herkez o kadar yardımcı olduki anlatamam cok yazıar yazmışlar forumda bukadar kişi var ayıp beeeeeee Neyse yardımlarınıza gerek kalmadı çünkü PHILIPS 32" LCD HD hazır düz TV Digital Crystal Clear 32PF5320/10 model Lcd aldım Süper Birşey almak isteyene savsiye ederim 2.000 Ytl
Özellikleri -------------------------------- Resim/Ekran En-boy oranı : 16:9, Geniş Ekran Parlaklık : 500 cd/m² Kontrast oranı (tipik) : 600:1 Diagonal ekran boyutu (inç) : 32 inç Diagonal ekran boyutu (metrik) : 80 cm Görüntü ekranı tipi : LCD WXGA Aktif Matriks TFT Görüntü geliştirme : Dijital Kristal Netlik, Artı Kontrast, Progressive Scan, 3D Combfilter (tarama filtresi), Aktif Kontrol + Işık sensörü, 3/2 - 2/2 hareket aşağı çekme, Dijital Parazit Giderme, Titreşimli Satır Giderme Ekran geliştirme : Yansıma önleyici kaplamalı ekran İzleme açısı (yatay) : 176 derece İzleme açısı (dikey) : 176 derece Panel çözünürlüğü : 1366 x 768p Tepki süresi (tipik) : 18 ms
Desteklenen Ekran Çözünürlüğü Bilgisayar formatları : 640 x 480, 60, 67, 72, 75 Hz, 800 x 600, 56, 60, 72, 75 Hz, 1024 x 768, 60, 70, 75Hz Video Formatları : 640 x 480i - 1Fh, 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576i - 1Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh
Ses Ses Geliştirme : Dinamik Bas Geliştirme Ses Sistemi : Virtual Dolby Surround, Stereo Çıkış gücü (RMS) : 2 x 15 W RMS Ekolayzer : 5 kanal
Kolaylıklar Kurulum Kolaylığı : Otomatik Program İsimlendirme, Otomatik Kanal Kurulum (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik Hafızaya Alma, İnce ayar, Tak ve Çalıştır, Program Adı, Sıralama Kullanım kolaylığı : Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Grafik Kullanıcı Arayüzü, Program Listesi, Smart Görüntü Kumandası, Smart Ses Kumandası Uzaktan kumanda tipi : RCFE05SPS00 Teletekst : 10 Sayfa Smart Text Teletekst geliştirmeleri : Program bilgi Hattı Resim içinde Resim (PIP) : Grafik resim, Çift teletext sayfası Uzaktan Kumanda : Amp, DVD, TV, Çok Fonksiyonlu Ekran Format Ayarları : 4:3, 14:9 Sinema Açılımı, 16:9 Sinema Açılımı, Altyazı Zumlama, Süper Zum, Geniş Ekran Saat : Uyku Zamanlayıcısı VESA Montaj : 200 x 100 mm
Tarama/Alma/Aktarma Tuner bantları : Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF TV sistemi : PAL, SECAM Video tekrar oynatma : NTSC, PAL, SECAM Anten Girişi : 75 Ohm koaksiyel (IEC75) Tuner Ekranı : PLL Kanal Sayısı : 100
Bağlanabilirlik Ext 1 Skart : Ses Sağ/Sol, CVBS Giriş/Çıkış, RGB Ext 2 Skart : CVBS Giriş/Çıkış, S-video girişi, Ses Sağ/Sol Diğer bağlantılar : IEC75 Anten Ön / yan bağlantılar : CVBS giriş, Kulaklık çıkışı, S-video girişi, Ses sol/sağ giriş AV 3 : DVI, HDCP ile, 3,5 mm'lik mini ses giriş fişi Skart sayısı : 2
Güç Güç tüketimi : 120 W Normal Çalıştırma W Bekleme durumunda güç tüketimi : 1 W < Ortam sıcaklığı : +5 -/+ 40 C
Boyutlar Ürün ağırlığı : 18,2 kg Ambalajla birlikte Ağırlık : 22 kg Genişlik (tabanlıkla birlikte) : 924 mm Yükseklik (tabanla birlikte) : 550 mm Derinlik (tabanla birlikte) : 222 mm Renkli kabin : Gümüş Kutu derinliği : 240 mm Kutu yüksekliği : 690 mm Kutu genişliği : 1000 mm Set derinliği : 118 mm Set yüksekliği : 511 mm Set genişliği : 924 mm
Aksesuarlar Aksesuarlarla Birlikte : Güç kablosu, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, Kayıt kartı, Uzaktan Kumanda, Kullanım Kılavuzu, DVI-VGA adaptörü, Uzaktan kumanda pilleri, VGA'dan YPbPr-Cinch'e kablo, Masa üstü standı
Hoparlörler Dahili hoparlörler : 2
Kaç milyar vereceğin? Yok çözünürlük az geldi ise diye...
Samsung LE32R51B Tepki süresi 8ms deniyor. Muhtemelen doğru. Oyunlarda en ufak ghosting problemi yaşamadım. Yanlız büyüklüğünden dolayı oyun oynarken başım döndü biraz. Çözünürlük:1,366x768 Parlaklık:500 Kontrast:800:1 İzleme Açısı 170/170 Dinamik kontrast:3000:1 HDTV Ready ve HDMI çıkışı var. Model numarasıyla search edersen ayrıntılı özelliklerini bulursun.