Şimdi Ara

ACİL YARDIM TELEFONUM AÇILMIYOR (w810i)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akustik patch yükleyeyim dedim telefona 031 ve cid49 versyondu, patchi aynen videodaki gibi yaptım fakat sonra dosyaları oluşturmak için usb kabloyu çıkarıp tekrar takmak istediğim zaman telefonu görmedi ve artık telefonum hiç açılmıyor daha 2 gün önce almıştım yardım edebilirmisiniz lütfen? Ne yapmalıyım garanti dışı kalmaz değilmi? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen...

MSN den falan görüşebilirsek çok iyi olur mail adresim ufuktul@hotmail.com

• Dedikleri gibi bataryayı hiç tak çıkar yaptın mı?
  • evet yaptım
    şu an hiç açılmıyor telefona C ile bağlayınca da görmüyor ya
  • Yazılım uçmuş servise ver yapsınlar, bende de aynı durum olmuştu sağolsun servis bedavaya yaptı 5'dk da
  • her şehirde varmıydı servisi? ben eskişhirdeyim de... off ya nerden bulaştım bu aksutiğe o kadarda okudum yapmadan önce herşeyi düzgün yaptım. patch de yüklendi doğru düzgün elapsed time falan dedi sonra quit dedim. usb kabloyu çıkardım tekrar taktım yeni donanım bulundu dedi tekrar tanıttım driverı, kabloyu çıkardım sonra baktım telefon da açılmıyor oooofff offf kafamı taşlara vurayım ben ...
  • Kardeş kvk'nın malı mı nedir?
  • evet kvk garantili... kvk servislerinin hepsi anlarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şanslısın kardeş ama elazığdasın herhalde, oradaki kvk servislerini bilmiyorum ama bence şansını dene, sıfır gibi sana teslim ediyorlar hemde kısa bir sürede

Edit:Çoğu kvk servisi anlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 1 Ekim 2007; 23:39:01 >
  • hayır eskişehirdeyim ama burda da bayisini göremedim nette
  • Kardeş bende nette göremedim ama, başlığa belirte bilirsin eskişehir kvk olayını daha çok bakan olur yardım edemedim kusura bakma
  • Forumu biraz araştır, çözümünü bulabilmen muhtemel, olmadı servise ver, W810 ana başlığı altında devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.