Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!SERVİCE PACK 2 Yİ YÜKLEDİM SES KARTIM ALGILANMIYOR ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKADAŞLAR, NASIL DÜZELTİRİM BU SORUNU, SERVİCE PACK 1 VARDI ONUN ÜSTÜNE 2 Yİ YÜKLEDİM İNTERNETTEN, HİÇ BİR ŞEYDE SORUN YOKTU AMA, SESİN OLMADIĞINI ANLADIM, VİDEOLAR AÇILMIYO, SES HİÇ BİR YERDEN GELMİYOR, AYGIT YÖNETİCİSİNDE HEPSİ VAR GÖRÜLÜYOR AMA UYGULAMADA YOK GÖZÜKÜYOR HERHALDE ANLAMADIM GİTTİ...

ANAKARTIM MSİ K9N ULTRA 2F, ONBOARD SES KARTI VAR REALTEK HD AUDİO.
    REALTEKİN CD SİNİ YÜKLEDİM, AYGIT YÖNETİCİSİNDE SES KARTIYLA İLGİLİ HERŞEY VER GÖRÜNÜYOR, SORUNU GİDER DEDİĞİMDE DÜZGÜN ÇALIŞIYOR DİYOR, AMA VİEDO YA DA OYUN AÇACAĞIM ZAMAN SES KARTI ALGILANMIYOR GİBİ UYARILAR VERİYOR, ZATEN HİÇ SES GELMİYOR, ANALAMADIM, SANIRIM SES SERVİCE PACK 2 İLE UYUŞMADI MI NE NASIL DÜZELTEBİLİRİM, REALTEK CD SİNİ TEKRAR YUKLUYORUM, EN SONUNDA ONUNLA ALAKALI OLMADIĞINI ANLADIM, ÇÜNKÜ AYGIT YÖNETİCİSİNDE VAR GÖRÜNÜYOR AMA DENETİM MASASINDAN MİXER I AÇAMIYORUM, ORADA HER ŞEY KAPALI, YOK GÖRÜNÜYOR...

sildim realtek i, sonra açtım bilgisayarı, yeni donanım bulundu deyip yükledi ama sonuç nafile yüklediğini sanıyor ama uygulamada service pack 2 ile uyuşmadı mı ne? bilgisayarımda daha önce direk sp2 li xp kullanıyordum o zaman hiç bir dorun yaşamamıştım, sonradan yükledim diye oldu herhalde ama format atmak istemiyorum bi yolu yok mudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 17 Kasım 2007; 17:44:32 >

• ses kartının son sürüm driverını yükle elindeki cd büyük ihtimalle eski sürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 17 Kasım 2007; 23:18:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.