Şimdi Ara

Acil YARDIM Sandy Bridge hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Msi z68a-gd65 anakart i5 2500k ve g.skill 1333 cl7 2x4gb ram var ancak ocz 550w fatal1ty şuan serviste olduğu için ekran kartı bağlayamadığım bir psu takılı bende intel sandy bridge ile pes oynar mıyım diye baktım ancak 64MB vram gördüğü için açamıyorum. acaba ram paylaştırıp açabilir miyim? o kadar para harcadım şuanda pes oynamak istiyor oynayamıyorum kafayı yiyeceğim

vatan ile yollamıştım akortek artık getirmediği için arıza depoya göndermiş muadili önerilecekmiş falan dedi aradığımda büyük ihttimal vatan bana iade kuponu verecek diye psu almadım o kuponla bi tane 750w alıırım diye ancak ne zaman sonuçlanacak bilmiorum varsa yolu bu gece artık pes 12 tadına bakmak istiyorum...

• Ramdan alinabilecek teknik deger 1244mb dir lakin hicbir zaman 256 mb yi gecemz kisasi biraz daha bekleyin ya da orta halli oynamak zorunda kalacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 27 Eylül 2011; 22:13:48 >
  • hocam oyun açılmıyor orta hale falan razıyım.. sinirden bugün gidip psu alacaktım ancak bu hafta hallolur dediler ya sabır dedim caydım alırsam kupon gelirse yada yeni psu gelirse boşuna almış olucam diyerek. işlemci oyun oynatacak deniyordu yalan mı söylendi.. en dandik giriş seviyeler oynatıyor pes i bu mu sandy bridge?
  • Anakarinizin modeli nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Anakarinizin modeli nedir.

ilk mesajda yazdığı üzere msi z68a-gd65
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.