Şimdi Ara

acil yardim samsung s2 ekran kirik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir tane samsung galaxy s 2 var ekrani kırildi telefonumu kaça sata bilirim sizce ekran değişim 500 600 tl buluyor aşağı yukarı bir arka dasim almak ıstiyor cihaz garantisi yok yurt disi cihazi yanlıs yere konu actiysam affola tsk ederim satacagim arkadasa hak gecmesin Dipnot::: telefon herseyi calisir durumda

• Tahminen 300 - 400 civarıdır. Fakat kişiden kişiye değişebilir o kadar tantanayla uğraşmak istemeyen arkadaşlar için pahalı bir fiyat gibide görünebilir.
  • Ekrani yurt disindan 20 30 dolara getirtirsin burada yaptirtirsin.300 400 insanin yuzune resmen seni kaziklarim demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından güvenerek o gibi ürünleri getirtmek ne kadar doğru bilemem ki 20-30 dolara demişsiniz komik bir durum siz galiba sadece ekranı söylemişsiniz fakat 500-600 TL lik bir masraf çıkmış ise kit şeklinde en ucuz 100$ ile 150$ arasında değişiyor. Eğer tanıdığım iyi bir telefoncu var diyorsa arkadaş getirtsin yaptırsın. Ben o yüzden 300-400 TL şeklinde söyledim. Biraz araştırırsanız zaten sadece ön geri ve özellik tuşları çalışmayan cihazlar bile 500 TL ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ekrani yurt disindan 20 30 dolara getirtirsin burada yaptirtirsin.300 400 insanin yuzune resmen seni kaziklarim demektir.

Orjinal amoled ekran o fiyatlara ise
    5 adet de ben alayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ekrani yurt disindan 20 30 dolara getirtirsin burada yaptirtirsin.300 400 insanin yuzune resmen seni kaziklarim demektir.

Orjinal amoled ekran o fiyatlara ise
    5 adet de ben alayim.

Keşke.. Arkadaş karıştırmış galiba o fiyata olsa ekran koruyuculara ne gerek kalırdı kır yenisini taktır mis gibi tertemiz amoled ekran..
  • valla bende sasirdim arkadas geldi bugun telefoncu tamidım var dedi kaca yapar dedm sordu 150 tl dems ilginc bir rakam bugun gidecem bakacm ama kesin duz kalitesiz lcd ekran dir amoled ekran o fiyata zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Ekran SOrunu Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %80-90 LCD ekrandır Super Amoled ekranla aynı verimi alabilirmi asla ama kendi bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.