Şimdi Ara

acil yardım rootla ilgili kısaca bir baksanız yeter nolur acelem var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Cihazımı rootladım supersu unroot seçeneğiyle kaldırırsam garanti geri gelirmi ?
    2.Üstteki şeyi yaparsam kies ile güncelleme yaparsam 4.4.2 yani sorun çıkar mı ? Çünkü rootluysa çalışmaz fln diye uyarı verdi ?
    3.Lütfen cevap hızlı gelebilirse çünkü 4.4.2 bana lzm güncelleme yapsam rootlu ise bişey olurmu ?

• Altın Portakal kullanıcısına yanıt
    Unroot yapın , stock rom flashlayın eğer knox warriant 0x0 olursa gelir olmazsa gelmez oldu ki gelmedi root uygulaması triangle away'i deneyin
    Stock rom kurulduktan sonra kies ile güncelleyebilirsin.
  • Cihaz 4.1.2 knox diye bir şey yok şimdi kies olmadan direk odin ile güncellemeyi kursam garanti gelirmi tabiki rootu kaldırınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altın Portakal -- 28 Nisan 2015; 16:46:22 >
  • Altın Portakal kullanıcısına yanıt
    1- Geri gelmez
    2- Güncelleyemezsiniz. Odin ile manuel olarak yüklemeniz gerekir.
  • Yani stock yüklesem bile gelmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Portakal

Yani stock yüklesem bile gelmez mi

Odin ile son güncellemeyi yükledikten sonra zaten cihazınız güncellenmiş olur. Tekrar bilgisayara gerek kalmadan güncelleyebilirsiniz.

Telefonunuzun modeli nedir?
  • Note 10.1 N8010 da benim korktuğum rootlu iken güncelerseniz cihazınız bozulabilir demesi bozulmaz dersen akşam yapıcağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi 4.4.2 stock romu kuracağım sayaç sıfırlicam supersu kaldırcam sonra garanti gelcek dimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.