Şimdi Ara

ACİL YARDIM [ PS4 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce TLOU oynamak üzere ps4'ümü açtım oturum açıldı cd'yi kutusundan çıkartıp ps4'e taktım. Kısa bir süre sonra cd'yi geri çıkardı. Ne takarken yanlış bir şey yaptım ne de cd üzerinde bir çizik, zedelenme vs var. Temmuz ayında almıştım ps'ü herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. cd'yi tekrar takmaya çalıştığımda kendisi içine otomatik çekmiyor ve ta 10 saniyede bir aletten cd okuma kısmından sanki içinde cd varmış okumaya çalışıyormuş ama boş dönüyormuşçasına 4 saniyelik ses çıkıyor. Kapatıp açtım düzelmedi.

    Daha önce aranızdan böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Ne yapmamı önerirsiniz.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: LA LAKERS

    Arkadaşlar az önce TLOU oynamak üzere ps4'ümü açtım oturum açıldı cd'yi kutusundan çıkartıp ps4'e taktım. Kısa bir süre sonra cd'yi geri çıkardı. Ne takarken yanlış bir şey yaptım ne de cd üzerinde bir çizik, zedelenme vs var. Temmuz ayında almıştım ps'ü herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. cd'yi tekrar takmaya çalıştığımda kendisi içine otomatik çekmiyor ve ta 10 saniyede bir aletten cd okuma kısmından sanki içinde cd varmış okumaya çalışıyormuş ama boş dönüyormuşçasına 4 saniyelik ses çıkıyor. Kapatıp açtım düzelmedi.

    Daha önce aranızdan böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Ne yapmamı önerirsiniz.


    Bu sorunu yaşayan çok kişi var hem bu forumda hem de yabancı forumlarda şimdi ps4 te ki tüm kabloları sök daha sonra ps4 ün fişini prizden çekip bir süre bekle sorun ortadan kalkar.Bir de ps4 ün 4 bir tarafına silgi koy ya da dikey standın varsa onu kullan tekrar etmemesi için araştırmalarıma göre ps4 eject tuşuna alt tarafta ki plastik baskı yapıyor.Umarım bir daha aynı sorunu yapmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/PS4-Beeping-and-Ejecting-Disc/m-p/43181382#M49302

    Sorun buysa çözümünü yazmışlar.

    https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5061

    Burada "Step 2" kısmında gözüken vidayı saat yönünde 3-6 tur arası çevirince düzelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 23 Ağustos 2014; 11:10:15 >




  • Hocam forumda bu sorunu yaşayanlar dik koyunca düzeldiğini yazmışlardı birde dik koyup denermisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün gece başıma bu olay geldikten sonra o panikle konu açmıştım kısa bir süre sonra sakin kafayla araştırınca benim yaşadığım sorunu yaşayan kişilerin olduğunu fark ettim. Konularını okudum ama hiçbirinde şöyle şöyle yapılınca düzeliyor gibisinden bir bilgi bulamadım. Sizin de dediğiniz gibi kimisi kapatıp gitmiş 1-2 gün sonra açınca düzelmiş bir daha da aynı sorunu yaşamamış. Kimisi Sony servise vermiş ertesi gün değişim yapmışlar.

    Dün bu olaydan sonra ps4'ün fişini çektim bi süre bekledim açtım. CD'yi taktım ve 20 dakikaya yakın bir sorun olmamıştı zaten sonra da yattım. Az önce uyanınca denedim ps4 yatık şekildeyken yine aynı sorun oldu o şekilde ps4'ü dik konuma getirdim bu sefer öyle bir sorun yaşanmadı. Sonrasında dik konumdayken de aynı problem ile karşılaştım.

    Şimdi teknosa'dan almıştım. Alırken de TEKNOGaranti yaptırmıştım. Aleti açıp o vidayı sıkma vs işlemlerini de yapmak istemiyorum garantisinden çıkar diye.




  • Hocam o zaman teknosaya vermek en doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kısımı çıkarmak garantiyi bozmuyor dostum ama anlıyorum kurcalamak istememeni.
  • Tam tatilden gelip oturmuştum bir heves ile başına TLOU Gerçekçi'de kafayı yemek istiyordum kısmet değilmiş. Aslında @Hakann. Attığın linkteki işlemi yapabilirim ama sende anlıyorsundur hem ilk ps'is hemde alırken o kadar teknogaranti zart zurt ekstra para verdim. Türkiye'de her şey yaşanıyor valla garantiyi bozmaz diyoruz adam sorun çıkartır bu sefer al başına daha fazla uğraş dur.

    Beyler 1-2 yerde okudum ürünü direkt olarak garantisi, faturası vs ile Sony Center'a götürürsek işlemimiz daha hızlı oluyormuş sanırım. Sizce o şekilde mi yapsam. Bir de ortalama serviste ne kadar sürer cihazın sorunun tespit edilip sonuca bağlanması ? 29 Ağustos'ta Metro Redux 9 eylülde de Destiny geliyor. Kaçırmak istemiyorum açıkçası :)
  • Evet anlıyorum ben de açmazdım sanırım :)

    Garanti ve servis işlerini ise ben bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.