Şimdi Ara

acil yardım plazma alacam ama hangisini??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni evlendim ve evi yaptırıyorum ve tvye ayıracak aslında pekte param yok ondan şimdiye kadar bi 72yada 84 flat tv düşünüyodum ama geçen gezdiğim iki hiper alışveriş marketinde iki tv gördüm ve tüm planım değişti ama bu konuda pek bi bilgim olmadığı için karak veremiyom..şimdi anlatayım biri watson (marka yanlış yazılmış olabilir) tam hatırlamıyorum marka METRO marketin kendi markası vestel firması üretiyor ve garanti vestel sağlıyo 106 ekran plazma tv ve fiyatı sadece 2000 ytl artı 12 ye bölüyolar peşin fiyata tam karar vermek üzereydimki kipaya geçtim orda bi baktım aynı kasa renk herşey aynı marka etiketi sadece SEG ve fiyatı 2600 ytl civarı sonra farklara baktım watson olan 6??-4?? gibi bi çözünürlükte seg ise hdready ve 1024-1024 çözünürlükte aslında şu durumda bukadar para 2000 bile çok büyük para benim bütçemde tvye ayırılacak para için ama aynısının eğer çözünürlüğü fazla olanı daha avantajlıysa yinede kendimi zorlamaya çalışacağım buarada watson 3 yıl seg ise 2 yıl garantili ikiside vestel üretimi ve servis veselin.Bu konuda bilgili olan arkadaşlar bana yardım ederse çok sevinirim.ama arkdaşlar boşuna bu fiyatlar üstü pek bişey tavsiye etmeyin alamam eminim bi sony toshiba bunardan çok iyidir ama herkesin bi bütçesi var ama yinede bu markalara bu fiyatları uygun görmüyorsanız bana alma demeniz yeterli.buarada biliyorum hdreadyle ilgili yazılar var nette ama çok anlaşılır değil çok teknik yazılar bana kısaca bir iki basit anlatımla anlatırsanız çok sevinirim.buarada bu tv kampanyaların son bir haftası yani acil yardım...

şimdiden herkese teşekkürler

• arkadaşlar hiç duyarlı biri yokmu bu forumda ya..

ikinci dediğim seg markanın özellikleri
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    • HDMI Girişi
    • Çözünürlük : 1024x768
    • Kontrast : 10.000:1
    • Panel Cinsi : XGA,HD-READY
    • Parlaklık : 1.2000 cd/m2
    • SVHS Girişi
    • Tahmini Panel Ömrü : Minimum 60.000 Saat
    • Teletext
    • VGA Girişi
    • AV Ses Girişi
    • 100 Program Hafızası
    • 2 Scart

kutusunda duvara montaj aparatı var,
    bağlantı girişleri arkada değil alt tarafta hem görünmüyorlar hemde kullanımı pratik,
    eksiksiz ve kusursuz bir plazma tv.
    bu üstün özellikleriyle 2 misli fiyatla satılan TVlere kafa tutuyor...
  • dostum forumda arama yapmasını biliyormusun?
    SEG yaz ve ara , benim bildiğim 3 ayrı başlıkta bu konu tartışıldı ve görüşler verildi.............
    selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: seaugeo
    arkadaşlar hiç duyarlı biri yokmu bu forumda ya..

quote:

Orjinalden alıntı: seaugeo
    değerli bilgilerin için saol arkadaşım buna cevap vermadiniz bari son olarak elimdeki seçeneklerin link listesini vereyim duyarlı bir arkadaş çıkarda bi ilgilenirse 5 gün içinde alacağım tv yi...

Öncelikle demagoji yapmanızı desteklemiyor ve tasvip etmiyorum.
    Forumlar bilgi paylaşımı içindir ve takdir edersiniz ki kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil;
    sanki bedelini ödeyip satın aldığınız cihazın müşteri hizmetleri ile konuşuyor gibi tavır takınmışsınız.

Bu eleştirilerden sonra, durumunuzu az çok anladığımı da ifade etmek isterim :
    Çok kısıtlı bir süreniz var, bu konulara uzaksınız ve kısa sürede karar almanızı sağlayacak keskin önerilere ihtiyacınız var.

Benim önerim Lcd veya Plazma Tv almamanız yönünde.

Vaktiniz olur da forumdaki eski mesajları okursanız göreceksiniz ki :
    - SD (standart definiton), yani normal çözünürlükteki yayın kaynakları ile (normal tv kanalları, dvd-divx filmler),
    Lcd ve Plazma Tv'ler, tüplü tv'ler kadar iyi görüntü vermezler; daha çok geleceğe yatırım olarak alınır ve biraz da bütçesi müsait olanlar için keyfidir.

Dolayısıyla ben size Watson marka, ebadı evinize, fiyatı bütçenize uygun bir CRT (bildiğimiz tüplü) Tv almanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.