Şimdi Ara

ACIL YARDIM NEXT2000CIS mi D-SMART MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ben isvecte yasiyorum ve size bir sorum olacak iki uydu arasinda kararsiz kaldim sizden yardim istiyorum
    1. next 2000 cis super plus
    2.D smart ye 9500cis
    hangisini tavsiye edrsiniz fiyatlari nerdeyse ayni next 2000cis usb bi falan var ama belgesel kanallari izlenemiyor , ilerde lig tv alirsam hangisi uygun olabilir ve sifre kirmada hangisi iyidir bide hd destegimi ne oyle biseyden bahsediliyor o hangisinde var .
    yardimci olursaniz sevinirim verdiginiz bilgilere gore alacam simdiden cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasket12 -- 22 Şubat 2007; 22:56:20 >

• d smart şuan ıcın mantıklı değil cunkı ucret almadan şifreleme olayına gırıyor ve ek 1 madde var dıkkatlı okundugunda zaman ıcerısınde fıyat degısımı ve aylık öde ızle yoluna gıdılebılır dıye hıc bır zaman dıgıturk ıle yarısamaz

next 200 cis super plus var bende ve digiturk ızleyebılırsın üye oldugunda ...

Orjinalden alıntı: kasket12

slm arkadaslar ben isvecte yasiyorum ve size bir sorum olacak iki uydu arasinda kararsiz kaldim sizden yardim istiyorum
    1. next 2000 cis super plus
    2.D smart ye 9500cis
    hangisini tavsiye edrsiniz fiyatlari nerdeyse ayni next 2000cis usb bi falan var ama belgesel kanallari izlenemiyor , ilerde lig tv alirsam hangisi uygun olabilir ve sifre kirmada hangisi iyidir bide hd destegimi ne oyle biseyden bahsediliyor o hangisinde var .
    yardimci olursaniz sevinirim verdiginiz bilgilere gore alacam simdiden cok tesekkurler

next ile çok şeyler yapabilirisin kart paylaşımında

• next 2000 de hd yayın desteği yok
    bu arada d-smart ı şu an için ben de tavsiye etmiyorum.
    Tv box seçiminde acil yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilgi verip cevap yazan dum arkadaslar cok tesekurler. kart paylasimi nasil oluyor benim bir bilgim yok biraz aciklayabilrmisiniz

Orjinalden alıntı: kasket12

ilgi verip cevap yazan dum arkadaslar cok tesekurler. kart paylasimi nasil oluyor benim bir bilgim yok biraz aciklayabilrmisiniz

illegal yoldan yani yasal olmayan yoldan bir kişinin herkese para karşılıgı internet üzrinden sundugu farklı kanallar yani uyduda bir çok şifreli kanalı ADSL veya bilgisayara baglayarak ortak kullanım bunu yapan cihazlar dreambox,tripledragon,next,yumatu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.