Şimdi Ara

ATLANTA HD BOX HAZIR KANAL LİSTESİ VARMI VE NASIL YUKLENIR ATLANTA HD BOX DIGITURK SORUNU BİRİ BAKSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ATLANTA HD BOX ADLI CİHAZA SAHİBİM BEN DİGİTÜRK W3A ÇANAK KULLANIYORUM VE TÜRKSAT 42 DERECE ANCAK BENDE DREAMBOX 500S VARDI HD CİHAZ ALDIM ATLANTA DREAMBOX TA DİGİTÜRK W3AYI SORUNSUZ IZLIYORDUM VE TURKSATIDA IZLIYORDUM ANCAK ATLANTADA TURKSAT KANALLARINI ARATTIM ÇIKTI DİGİTÜRK AYARLARINI DİSEQC FALAN HEPSINI YAPTIM SİNYAL VERİYOR AMA KANAL TARATTIRIRKEN ÇIKMIYOR KANAL MESELA LİG TV HD KANALINI TARATIYORUM 7 DERECEDE POWERTURK VS KANALLAR CIKIYO TRT 1 VS ŞEYLER NE YAPMAM LAZIMM CİHAZA HAZIR KANAL MI YUKLIYIM TURKSATIN DİGİTÜRKÜN İÇİNDE LİG TV SPORMAX VS MOVİEMAX HD LER OLAN ÖYLE YAPABİLİRİM ANCAK O YÜZDENN ARKADAŞLAR BANA ATLANTA HD BOX İÇİN HAZIR KANAL LİSTESİ DİGİTÜRK TÜRKSAT HOTBİRD VS HEPSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU Bİ KANAL LİSTESİ VERİRMİSİNİZ ATLANTA HD BOX İÇİN VE NASIL YAPICAĞIMI CİHAZA ATICAĞIMI ANLATABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

• yok mu cevap ?
    bu lınkten CANDOSTUM anlatımını yap bakalım :)
    sadece trt hd izleyebiliyorum
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Bence serverin sorunlu.İşyerinde arkadaşımda da var aynı problem.Hd kartlar yandı yayın veremiyoruz demişler ona.Ben başka bir yerden aldım full yayın hiç donma kesilme yok.Bir gün salonlar gitti ondada mesaj gönderdiler 1-2 günlük kesilme var diye 1 gün sonra açıldı.Arkadaşımın üyeliğinin bitmesine 3 ay olmasına rağmen aldığım yerden aldıfull açık
    Yazılım içinde 206_2 en son onu yükledim .Yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönüp tekrar yükledim .Sonra kanal listesi atıp serverimi yazdım.Kolay kullanışlı basit cihaz.Herkese tavsiye ederim
    (: uozq??? ??? ??? züp s??? ?zıq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATLANTA HD BOX GÜNCELLEME YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENDE ATLANDA HD BOX KULLANICISIYIM VE BENİMDE LİG TV HD BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER HD KANALLAR DOĞRU DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR..HD YAYIN İZLEMEK İÇİN ALDIM NORMAL YAYIN İZLİYORUM HD BOX TA..BU DURUMDA GERÇEKTEN SİNİRİMİ BOZUYOR..ÖZELLİKLE LİG TV HD NİN ÇEKMEMESİNE SİNİR OLUYORUM..ARKADAŞLAR EĞER ATLANTA HD BOX KULLANIPTA HD KANALLARDA ÖZELLİKLE LİG TV HD DE SORUN YAŞAMAYAN ARKADAŞLAR VARSA BANA ÖZELDEN ALDIKALRIN YERİN TELEFONLARINI ATABİLİRLER Mİ ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.