Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!! MSİ GE73VR 7RE RAİDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba benim bir konuda yardıma ihtiyacım var bilen ve anlayan arkadaşlar bana yardımcı olurlar ise gerçekten sevinirim.

    10/02/2018 tarihinde İzmir Vatan Bilgisayardan aşağıda linkini paylaşmış olduğum MSİ GE73 7RE Raider laptop satın aldım %18 kdv indiriminden ama bir sorun ile karşılaştığımı düşünüyorum, laptopun pili full şarj olduktan sonra en fazla 1 saat 35 dakika kadar gidiyor bunu 3 farklı yolla test ettim hepsinde hemen hemen aynı süreleri aldım.
    İlkinde %100 şarjda iken online radyo açtım kapanana kadar açık bıraktım 1 saat 44 dakika gitti, ikinci denememde youtube açtım klip olarak ve internette bir iki işlem yaptım bundada 1 saat 25 dakika gibi bir sürede %13 seviyesine düşüp şarja takma uyarısı verdi aklım çok karıştı böyle bir laptop için bu pil seviyesi normalmidir bana pek normal gelmedi daha oyun deneyimi bile denemedim düşünün sizce ne yapmalıyım ? servise göndermeli miyim. Vatana gittim akıl danışmak için bana dediği isterseniz servise gönderelim sorun var ise değişim yada para iadesi olur dedi ama bu süreç 10 gün sürer dediği için hemen buna başvurmak istemedim ama oradaki arkadaş bana sistemde olan "msi battery calibration" yapmamı önerdi yaptım sağ olsun bu forumdan bir arkadaşımız yardımcı oldu intel grafik driver ile nvidia drıver ları kaldırıp sırası ile tekrar yüklemem gerektiğini iletti bunlarıda yaptım ama sonuç farklı olmadı bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim, yani bu pil süresi değeri normal ise sıkıntı yok ama bu değer çok düşük ise servise göndereceğim. Sonuçta 7500 tl gibi bir para ödedim.

    Aldığım ürün :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge73vr-raider-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256gbssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 15 Şubat 2018; 19:23:55 >







  • Böyle uygulamalar da kullanırken güç tasarrufu m oduna alırsanız max 2.5-3 götürür 1070 varsa 3 ü görmek zor. Gaming Laptoplar böyle şarja takılı olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Hocam güç tasarrufu modunu hiç kontrol etmedim onada bakacağım hayır benim sorunum şu bu zaman dilimi normal ise sıkıntı değil ama değil ise boşu boşuna garantiye göndermemek yapmayım istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek performans da o değerler normal hocam. Gt modunda 2.5 saat 1070 var ise gider 1060var ise 3 saat falan sürer tahminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran parlaklığı, güç tüketim seçenekleri ve harici ekran kartının masaüstündeyken aktif olması pil ömrünü ciddi oranda etkiler hocam. Bana sorarsan teknik servise göndermene hiç gerek yok, çünkü aldığın model ultrabook tarzı değil, oyun odaklı bir sistem. Doğal olarak güç tüketimi de normalden fazla olacaktır.
  • Normal değerler cihazın ne kadar elektrik tükettiğinden bihabersiniz sanırım.



    Güç tasarrufu modunda kullanın.

    Edit: Acil olan ne anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 21 Şubat 2018; 13:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.