Şimdi Ara

Acil yardım... Mondial 50 cc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıldır kullanmakta olduğum Mondial Revival 50cc (2300 km de) motorumla dolaşırken kısa ve uzun farlar yavaş yavaş sönmeye başladı. O ara motoru tabi kullanıyorum. Sonra sinyal veriyorum, bir alıyor bir almıyor. Bende motoru sağa çektim. Ekmek alıp geleyim dedim. Motora bindiğimde motor bir daha çalışmadı. Ne marş basıyor ne de benzin göstergesi oynuyor ne de sinyal çalışıyor. Anlayacağınız hiç bir tepki vermiyor. Yeni taşındığım yerde de nerede motorcu var bilmediğim için bununla ilgili ne yapmak gerekiyor?
    Sebebi ve çözümü nedir?

• Akü bitmiş olabilir ayak marşı ile çalışmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortasında temassızlık yapıyor olabilir. Sigortasını kontrol edin. Eğer sigortada sıkıntı yoksa tüm elektrik kablolarının soketlerini kontrol edin. Yüksek ihtimalle probleminiz çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

Akü bitmiş olabilir ayak marşı ile çalışmıyor mu?
    Kontağı çevirince hiç bir tepki vermiyor. Yine de deneyeceğim. Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Miura

Sigortasında temassızlık yapıyor olabilir. Sigortasını kontrol edin. Eğer sigortada sıkıntı yoksa tüm elektrik kablolarının soketlerini kontrol edin. Yüksek ihtimalle probleminiz çözülecek.
    Motorlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için nasıl yapacağımı pek bilmiyorum. 😢

• Akü bitmiş olabilir veya elektrik tesisatından bir kablo zarar görmüş olabilir. Sinyalden başlayıp sonrasında hiçbir tepki vermemesi bundan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Akü bitmiş olabilir veya elektrik tesisatından bir kablo zarar görmüş olabilir. Sinyalden başlayıp sonrasında hiçbir tepki vermemesi bundan kaynaklı olabilir.
    Teşekkür ederim. Peki akü garanti kapsamına girer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    250 CC TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam akü yemişsin geçmiş olsun 130 tl filan çin malı bir akü alacaksın basit işlem.Akü garanti kapsamına girmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.