Şimdi Ara

acil yardım Rcd 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf4 araçıma , RCD200 taktırdım bir üst kasa model teybi fakat taktırdıktan sonra kontak anahtarı cevirince teyp acık kalmaya devam ediyor , farları yakmasamda kendi ışıgı yanık duruyor ayrıca biraz soluk diğer konsol renklerine göre ve aracı kitleme başladığımda 3 kapı kitleniyor , sürücü koltugu kapısı kapanıp tekrar acılıyor.

arıza nerede olabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baskan1111 -- 21 Aralık 2012; 19:43:42 >

• yeni volkswagenlerin elektrik sistemi farklı. golf 5 e 6 teybi takanlarda da aynı sorun var. iyi bir elektrikçi ile sistemde biraz değişiklik yapılmalı. ancak nasıl bir olay tam olarak bilmiyorum. golf 5 rcd 310 falan yazın google a birkaç başlık çıkıyor. örnek: http://www.vwtr.net/forum/golf-v/golf-5-rcd-300-yerine-rcd-310-t24257.0.html
    bende de polo var. rcd sistemler kaliteli ses veriyor güle güle kullanın :)
  • Teyp uyku moduna geçmiyorsa yakında akünü bitirme ihtimalide var.

Aracın can bus gateway unitesi farklı o teybin normalde takılı olduğu can bus gateway unitesi farklı.Golf 4 için nasıl bir çözüm olur bilemiyorum fakat 2007 civarı jettalardada aynı sorun vardı can bus gateway unitesini yeni modellerin sahip olduklarıyla değiştirmek gerekiyordu muhtemelen sizinkide öyle bir durumdur.
  • bir hayli para harcıcaz galiba , peki yapan nelereleri vardır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

bir hayli para harcıcaz galiba , peki yapan nelereleri vardır acaba ?

Ürünü yanlış montaj yapmış olabilirler mi ? Bence bağlantıda bir sorun var. rcd 200 araya modul takılacak bir teyp değil.
    Bence bu işten anlayan bir elektronikçiye gösterin montajı düzgün yapsın. 20 tl civarında bir iş.

Rcd 200 golf5 kasanın teybi değil./golf 5 de rcd 300 kullanıldı.)
    O teyp polonun teybi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 21 Aralık 2012; 23:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

Ürünü yanlış montaj yapmış olabilirler mi ? Bence bağlantıda bir sorun var. rcd 200 araya modul takılacak bir teyp değil.
    Bence bu işten anlayan bir elektronikçiye gösterin montajı düzgün yapsın. 20 tl civarında bir iş.

O teyp polonun teybi.

Kim yapar bilgin var mı ? bana önerebilir misin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

O teyp polonun teybi.

Kim yapar bilgin var mı ? bana önerebilir misin

http://www.enderelektronik.com.tr/

Firma ile herhangi bir ilgim yok fakat Türkiye de vw grubu araçlarından anlayan sayılı elektronikçilerden biri.
    Telefonla arayıp sorun. (Fiyatıda sormanızı öneririm.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki çok teşşkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Teyp uyku moduna geçmiyorsa yakında akünü bitirme ihtimalide var.

Aracın can bus gateway unitesi farklı o teybin normalde takılı olduğu can bus gateway unitesi farklı.Golf 4 için nasıl bir çözüm olur bilemiyorum fakat 2007 civarı jettalardada aynı sorun vardı can bus gateway unitesini yeni modellerin sahip olduklarıyla değiştirmek gerekiyordu muhtemelen sizinkide öyle bir durumdur.

elektirigi kontak anahtarına bağlantı yaptırdım , bu sefer calişiyor ama her seferinde sifre istiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.