Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN :'( ROUTER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kendi evimde yalın internet kullanıyorum ve ablamlarla aynı binaya taşındık biz 3 onlar beşinci katta oturuyorlar bizim evden onların evine 65 mt CAT5 kablo çektirdik onlarda etherneti laptopa takınca çalışıyor ama onlarada wifi olarak dağıtım yapabilmek (tv ve sinema sistemi ayrıca telefonlar için ) amacıyla gidip airties bir router aldık ancak bizden onların evine çektiğimiz 65 mt lik cat5 kablo routera taınca net gitmiyor ama laptopa takınca çatır çatır giriyor lütfen yardım edin :'( bu sorunu nasıl çözebilirim

• Aldığınız AP (Acces Point) özelliği olan bir cihazdır umarım. Öncelikle cihazın ayarlarını yapmanız gerekiyor. 444 0 239 airties müşteri hizmetlerini arayız size neler yapmanız gerektiğini anlatacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umh12

arkadaşlar ben kendi evimde yalın internet kullanıyorum ve ablamlarla aynı binaya taşındık biz 3 onlar beşinci katta oturuyorlar bizim evden onların evine 65 mt CAT5 kablo çektirdik onlarda etherneti laptopa takınca çalışıyor ama onlarada wifi olarak dağıtım yapabilmek (tv ve sinema sistemi ayrıca telefonlar için ) amacıyla gidip airties bir router aldık ancak bizden onların evine çektiğimiz 65 mt lik cat5 kablo routera taınca net gitmiyor ama laptopa takınca çatır çatır giriyor lütfen yardım edin :'( bu sorunu nasıl çözebilirim

modemin marka / modeli nedir?
  • ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    Evimde Kullandığım MODEM "TP-LINK 300Mbps Wireless N USB ADSL2+ Modem Router TD-W8968 ablamların evinde neti dağıtmak için kullandığımız modem Airties 4452 router. Bu arada teknik servis aradaığımızda bize yaptırdılar herşeyi yaptık bizim evde giriyor ancak yukarı çıktığımızda olmuyor onlarda başka bir şekilde yardımcı olamıcaklarını söylediler
    @ykpnrgz
  • umh12 U kullanıcısına yanıt
    peki mesh yapmayı denedinizmi?

iki cihazda iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.