Şimdi Ara

acil yardım lütfen-carrefour buğu önleyici camları mahvetti, hiçbirşey görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • camlarda leke bıraktı ne yapsam göremiyorum

siliyorum geçer gibi oluyor, birkaç dakika sonra tekrar yağ benzeri bir tabaka bırakıyor

kolonyalı mendille sildim olmadı

özetle buğu önleyicinin kendisi buğu yapıyor

1 sene önce kullanmıştım, kullandığım zamanlarda yine aynı şeyi yapmıştı, yaz gelince geçti ama artık tekrar başladı

yola zor çıkıyorum, neyle temizlemem gerekiyor ??

• pek emin olamakla birlikte balata spreyi deneyebilirsin.
  • Camları cam sil ve gazete ile sil bu işlemi bir kaç kez tekrarla yağ tabakası gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

Camları cam sil ve gazete ile sil bu işlemi bir kaç kez tekrarla yağ tabakası gitsin

aynısını öneririm. camlara hiç bişey sürmeyin, bende şimdiye kadar birçok şey denedim buğuyu önlemiyor en iyi yöntem camları temiz tutup, soğuk üfletmek
  • Eğer bulabilirsen etil alkolün etkili olacağını düşünüyorum. Ben çıkartma yazılardan kalan tutkal izlerini ancak etil alkolü kullanarak temiz bir şekilde çıkarmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

Camları cam sil ve gazete ile sil bu işlemi bir kaç kez tekrarla yağ tabakası gitsin

aynısını öneririm. camlara hiç bişey sürmeyin, bende şimdiye kadar birçok şey denedim buğuyu önlemiyor en iyi yöntem camları temiz tutup, soğuk üfletmek

Allah razı olsun hepinizden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bende yaşadım ama camsil ile gideremedim maalesef. Ben balata spreyini direkt cama sıkarak bastıra bastıra silmiştim. Baya zor oldu ama kurtarmıştı beni bu illetten. Würth'ün balata spreyleri var. 50TL civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.