Şimdi Ara

Acil Yardım Lise hayatım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam DH dostları sizlerden bir konu hakkında fikir alacağım,
    Ben okul konusunda kararsızlığa düştüm 3 4 ay kadar önce ders notlarım kötüydü 10 20 12 10 gibi gibi okula 390 puanla giriş yaptım sonra yavaş yavaş düştüm iyice derslerim kötü olmaya başladı dersler hakkında hiç bilgim yoktu iyice çöküşe geçtim 9 ve 10. sınıfı o kadar boş geçirdim ki tek çare açık lise gibi gelmeye başladı okulu bırakacaktım artık dayanamıyordum aile baskısı da vardı neden bırakıyorsun çalış dersine dersiniz belki ama kolay olmuyor 2 yıl boş geçen bir lise ortalamam 35 oldu sınıfta kalacak not 2.dönem 1. yazılı sınavlar sonrası yani baktım kalacağım okul değiştirdim 420 puanlı bir anadolu lisesine geçiş yaptım durumu öğretmenleri öğrencileri çok iyi ve kaliteli notumu 70 yaptım boş dersler ve kopya vs. ile neden çalışmayıp kopya çektin diyecek olursanız koskoca 2 yılı 1 ay kala sınavlara düzeltemezdim mecbur kaldım neyse okul bitti karneyi aldım eve geldim ahali normal karşıladı yükseldi diye sevindiler falan ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum açık liseye geçip iş hayatına mı başlamalıyım yoksa derslerimi iyi edecek bir yol var mı-bu arada bilgisayar ilgi alanımdır yazılım merakım vardır eğer okula devam etme kararı alırsam aynı anda dillere de başlayacağım yazılım dillerine- Yardımlarını ve fikirlerinizi bekliyorum TEŞEKKÜRLER.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulla ilgili acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.