Bildirim
ACİL YARDIM! iOS 7.1 VE JAİLBREAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadasım belliki Jb fazla bir bilgin yok .
Öncelikle 7.1 e güncellersen Jb gider tüm uygulamarın silinir .
İkincisi tekrar Jb yapamazsın 7.1 JB aracı henüz yayınlanmadı .
JB Li kullanmak istiyorsan herkes gibi 7.1 Jb aracı yayınlanana kadar beklemelisin . -
aynen öyle kardeşim daha yeni girdim bu jb işine. şimdi sana iki sorum olucak telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim ve 7.1 için jb çıkınca tekrar jb yapabilir miyim ? sana da çok teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: erendogangns
aynen öyle kardeşim daha yeni girdim bu jb işine. şimdi sana iki sorum olucak telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim ve 7.1 için jb çıkınca tekrar jb yapabilir miyim ? sana da çok teşekkür ederim
Telefon üzerinden güncelleyebilirsin ama cihazının daha stabil çalışmasını istiyorsan DFU moduna alıp bilgisayardan güncelle. 7.1'e JB çıkınca yapabilirsin yeniden JB'yi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin. Ama sana da bi sorum olucak stabil derken hangi anlamda stabil ? biraz açıklayabilir misin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: erendogangns
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin. Ama sana da bi sorum olucak stabil derken hangi anlamda stabil ? biraz açıklayabilir misin ?
Hocam en saglıklı güncelleme bilgisayardan yapılandır. Bencede itunes üzerinden güncelle. Stabillikle alakası yok ama itunesten güncelle derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evasi0n jailbreak telefon üzerinden güncellemeleri iptal etmektedir, güncelleme göremezsiniz telefon üzerinden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X