Şimdi Ara

ACİL YARDIM! iOS 7.1 VE JAİLBREAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN.. ŞİMDİ BENİM CİHAZIM 4S VE SÜRÜM 7.0.6 JAİLBREAK Lİ. BEN 7.1 GÜNCELLEMESİNİ TELEFON ÜZERİNDEN YAPABİLİR MİYİM ? YAPARSAM JB GİDER Mİ ? ASLINDA GİTMESİ ÖNEMLİ DEĞİL AMA O KADAR EMEK VERDİM. LÜTFEN BANA Bİ IŞIK TUTUN.

• erendogangns kullanıcısına yanıt
    Arkadasım belliki Jb fazla bir bilgin yok .
    Öncelikle 7.1 e güncellersen Jb gider tüm uygulamarın silinir .
    İkincisi tekrar Jb yapamazsın 7.1 JB aracı henüz yayınlanmadı .
    JB Li kullanmak istiyorsan herkes gibi 7.1 Jb aracı yayınlanana kadar beklemelisin .
  • aynen öyle kardeşim daha yeni girdim bu jb işine. şimdi sana iki sorum olucak telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim ve 7.1 için jb çıkınca tekrar jb yapabilir miyim ? sana da çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendogangns

aynen öyle kardeşim daha yeni girdim bu jb işine. şimdi sana iki sorum olucak telefon üzerinden güncelleme yapabilir miyim ve 7.1 için jb çıkınca tekrar jb yapabilir miyim ? sana da çok teşekkür ederim

Telefon üzerinden güncelleyebilirsin ama cihazının daha stabil çalışmasını istiyorsan DFU moduna alıp bilgisayardan güncelle. 7.1'e JB çıkınca yapabilirsin yeniden JB'yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğin. Ama sana da bi sorum olucak stabil derken hangi anlamda stabil ? biraz açıklayabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendogangns

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin. Ama sana da bi sorum olucak stabil derken hangi anlamda stabil ? biraz açıklayabilir misin ?

Hocam en saglıklı güncelleme bilgisayardan yapılandır. Bencede itunes üzerinden güncelle. Stabillikle alakası yok ama itunesten güncelle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evasi0n jailbreak telefon üzerinden güncellemeleri iptal etmektedir, güncelleme göremezsiniz telefon üzerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.