Şimdi Ara

Acil yardım gerekiyor!.. Klasör görünümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. İnternet kafe bilgisayarını formatladım. İmageini yarın alıp bütün kafeye kopyalayacam. Ama bi sorunum var.

Herhangi bir klasörün üzerine çift tıklayıp içine girince arama seçenekleri menüsüyle açılıyor ve klasör içindeki hiçbirşey görünmüyor. Aşağıdaki 1. resimdeki gibi.

KLasörü 2. Resimdeki hale getirip klasör görünümünü bütün klasörlere uygula seçeneğini işaretledim ama bişey değişmedi. Bi yolu olmalı bunun. Normal görünüme geçmeliyim.

Oysa normal görünüm bildiğiniz üzere Resim 2deki gibi olması lazım. Bu ayarı ben nasıl değiştirebilirim? Arama yaptım nette ama bi çare olacak sonuca varamadım.

Bana yardımcı olun. Yarın işimi tamalamam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah11 -- 25 Eylül 2007; 0:52:12 >

• bilgisayarı aldığım zman başıma ilk gelen olay birden anılarım canlandı hey gidi gunler heyyyy sorunun çözümünü bulamamıştık bu yuzden format kaçınılmaz gibi.yanlız formatladım diyosun nasıl olurda bu marka olur anlamıyorum.sen bi kez daha çak bence
  • Teknik Yardım Bölümünü Kullanırsanız Sorununuzu Daha Çabuk Halledebilirsiniz..

Saygılar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.