Şimdi Ara

acil yardım gerek arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 93 model hundai sonata arabam var, ve yol gidişi çok kötüleşti, sanki yağkoymamışım gibi gidiyor ( ama yağı tam ) , nasıl 1 sorun olabilir sizce?

• dostum senin soru şöyle bisey olmus
    alinin yaşı 5 velinin yaşı 4 ise ayşe kaç yaşındadır gibi,
    tam olarak ne gibi bi sorun olduğunu aracın lpglimi dizelmi benzinlimi olduğuinu daha doğrusu hiç biseyini belirtmemissin.
    bizede yazabilecek pek bisey kalmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkpls -- 15 Ağustos 2008; 22:47:38 >
  • arac benzinli, enjeksiyonlu ve 2000 motor ama 5.viteste daha 100de araba bagiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

arac benzinli, enjeksiyonlu ve 2000 motor ama 5.viteste daha 100de araba bagiriyo

devir artıyor araba bağırıyor vede gitmiyormu ? o zaman debriyAJ balatan bitmiş hadi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 23 Ağustos 2008; 10:18:23 >
  • Aynen doğru teşhis.
    Yalnız çekişte vs aynı sorun varsa yoksa başka arızada olabilir. Net olarak yazarsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırız
    quote:

Orjinalden alıntı: mendel50
    devir artıyor araba bağırıyor vede gitmiyormu ? o zaman debriyAJ balatan bitmiş hadi hayırlı olsun
  • rampada ve kalkıslarda özellikle kalkıslarda debriyaj kaçırma yapıyormu , el frenini çekip arabayı kaldırmayı dene eğer araç bağrıyor ve gitmiyorsa debriyaj balatası gitmis demektir .
    bir dene bu sekilde anlarsın
  • Baskı balatan bitmiş

quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

arac benzinli, enjeksiyonlu ve 2000 motor ama 5.viteste daha 100de araba bagiriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.