Şimdi Ara

Acil Yardım - Evo 3D Şarj Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler. 1 haftalık evo 3d kullanısıyım. Telefonumun dün şarjı bitti ve pil göstergesinde çizgiler çıktı. Bende kapatıyımda düzgün bi şarj olsun iyi dolsun dedim. Kapattım ve kabloyu taktım telefona (Adaptörü ile). Kırmızı ledin yanmasını bekledim fakat yanmadı. Kabloyu çektim bataryayı çıkarttım geri taktım ve açmaya çalıştım. Htc yazısı geldi. Bekledim, tam açılacakken geri kapandı (Sanırım batarya eksikliğinden.) Bir kez daha açmayı denedim gene olmadı. 3. deneyişimde artık hiç açılmadı. Power tuşuna bastığımda led yanıp sönüyor. Kabloyu taktığımda ise hiç tepki yok. Telefon şu an öyle duruyor. Powen tuşuna basılı tuttuğumda led yanıp sönüyor.

Sorun ne olabilir ? Bu hatayı alan başka kullanıcılar varmı forumda. Googlede aradım 3 konu buldum. Biri burdan. Ona mesaj attım. Evo 3d ana konuya da mesaj attım. Sağolsun ordan bi arkadaş ilgilendi fakat çözüm olmadı ve benim sorunum geride kaldı. Diğer 2 si bi benzer sorun. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ----
    Bu arada ekleyim. Telefonumda root - rom yoktur. İlk aldığım haliyle kullanmaktayım. İçerisine market ve market dışı kaynaklardan oyun ve uygulama indirmiştim. Fakat önceki gün çoğunu geri kaldırmıştım. Virüs ihtimali varmıdır ? (İlk android telefonum olduğu için cahilim bu konularda kusura bakmayın).

Cevap verirseniz çok sevinirim.

• Htc pc suitten en son yazılıma güncelle veya telefona baştan orjinal romunu atmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.