Şimdi Ara

acil yardim edin lutfen bakip gecmeyin az cok demeyin bir seyler yazin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 16 yasindayim ve 50cc motor alicam ve kanuni pony almaya karar verdim 0 olucagi icin 2.500 e hersey dahil bir fiyat olucak acaba nasil bir motordur kullananlar bana yardimci olabilirlermi sorunlari nedir sizde bildiginiz gibi babalari ikna etmek zor oldugu icin 1 kere alma sansim var honda today e baktim fiyatlari bana uymuyor pony 50 nin seklinide cok sevdim lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyet ?
  • Paraya yazik.
    Sahsi fikrim Vergisi Olmasin az yaksin diyorsaniz 100cc scooter lara bakin Mondial Loyal gibi (2300 TL+Plaka Ruhsat 2550 TL ye mal olur.

Zamaninda bakimlarini yaptirir yagini degistirirsen seni yari yolda kolay kolay biirakmaz

• Apocalipso kullanıcısına yanıt
    ehliyetim yok okula gidip gelmek birazda sevdiğim için istiyorum
  • ibo4fun kullanıcısına yanıt
    abi seklini sevdim ama neden kötü yada kullandınızmı hiç ya vespa gibi sekilvar onun için sevimli 2100 tl var yardımcı olun bunu büyükçemecede kullanıcam
  • 50 cc motor yetersiz gelir, elektrikli motorlar nasıl bilmiyorum ama n11de 1600e asya 1000 var. Alacaksan min. 100 cc olsun. Plakasız ehliyetsiz şehir içinde gezmek başına bela almak demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Danıels

abi seklini sevdim ama neden kötü yada kullandınızmı hiç ya vespa gibi sekilvar onun için sevimli 2100 tl var yardımcı olun bunu büyükçemecede kullanıcam

50cc Motorla maximum kac km gideceksin 40-60 km ?

En az 100cc olmaliki trafikte veya yeri geldiginde 60-80km yapabilesin.

Yani 100cc alabilmek varken guzel gozukuyor deyip 50cc almak bosuna.

Hizli bir at var ama sen guzel gozukuyor diye Sipa seciyorsun ama o sipa at gibi performans vermez,Dayanmaz,ileri goturmez.

Ben fikrimi soyledim.Dikkate almiyacaksan yada coktan fikrin sabitse secimini yaptiysan git al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok zaten plaka ruhsat alicaz siz bilgilisiniz diye size soruyorum cok hiz istemiyorum sadece guzel bisey olsun bastimi gotursun

• Cevabin icin cok tesekkur ederim yol gosterici oldu peki sen bana hangi motoru onerirsin seklinede bakiyorum guzel olsun :D birde en fazla 100 cc olmasi lazim

• Acikcasi Tum CuB lar birbirinin aynisi
    Falcon-Kanuni-Ramzey-Yuki-Mondial-Kuba modelleri ayni tasarim olarak.

Kuba nin Kee modeli var gosterisli ama oda 2300 filan gerek yok o paraya

Lifan modellerine bak

• Pekii ben goruntuye bakiyorum sence hangi motora bakmaliyim vespa tarzi yani ona benzeyen kanuniden baska uygun marka yokmu yaa abi bisey soyleyin kafayi yiycem

• Gorunus varsa fiyat ta yuksek olur kaliteyi bilemem ama yakit ta yuksek olur.

Ben 100cc CUB ile 233 KM gittim ilk depoda 20 TL ye ama baskasi bu kadar az yakmaz

• http://www.stmax.com.tr/viva80.asp?id=2
    Bu motoruda alabilirsin büyükçekmecede eser hotelin arka sokağında playstation cafenin yanında yetkili servisi var ama ehliyetin yoksa motordan çok masraf çıkabilir bile gerçi biraz büyük gösteriyorsan ve plakası varsa çevirceklerini pek zannetmem o bayiden dora1200 modellerinede bakabilirsin bunlar elektriklidir ve 60km h hız yapar beykent yokuşunuda tek kişi çıkar bende çekmecedeyim star1000 elektriklisi var bu markanın hor kullanmaz isen üzmeyecek motordur
  • buyukcekmeceli olman benim icin bir avantaj cunki beykent yokusunu cikicam bana bu yokusu 2 kisilik cikicak bir motor lazim sizce bu motor ne olmali ya sekile de onem veriyorum ne almaliyim elektrikli almayi dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Danıels

buyukcekmeceli olman benim icin bir avantaj cunki beykent yokusunu cikicam bana bu yokusu 2 kisilik cikicak bir motor lazim sizce bu motor ne olmali ya sekile de onem veriyorum ne almaliyim elektrikli almayi dusunmuyorum

Vergiden benzinden ve polisten uzaklaşman için elektrikli önerdim ama viva80 çıkar 2 kişi beykent yokuşunu zaten şeytan yokuşundan başkada dik yokuş yok çekmecede onada alternatif yollar var çıkman için yani 2 kişi viva80 işini görür hor kullanmaz isen ve motoru bağlatırsan a2 ehliyeti olan biri olmassa çıkartamassın bunuda söyleyeyim yada 16ymışsın elektrikli al ve seneye ehliyet aldığında a2 17 yaşında alınıyor rahat rahat kullanırsın yada 1 sene az kullan beykent yokuşunda geceleri çevirme olur ve sabah 6 sıraları okula giderken hep görüyorum sabahları akşamda 2 kez rastladım 10 civarı

• Elektrikli dusunmuyorum cunku hizli gitmiyolar azcik hizada ihtiyac var zaten yuzum kucuk duruyo cevirirler ama 50 cc nin altina bisey demiyolar bildigin guzel motor varsa soylermisin

• Sen bilgiliye benziyorsun peki kanuni pony 50 yi neden tepki gosteriyosun hic kullandinmi yada kullanan arkadaslarin varmi yada kanuni markasindan dolayimi sikayet ediyosun bi aciklarmisin ?

• Önce ehliyet bence. Yaptığın herhangi bir kazada haklı yada haksız olmana bakılmaksızın tamamen haksız taraf olmak istiyor musun ? Şehirde ehliyetsiz binmek pek mantıklı değil heleki trafiğin yoğun olduğu iş-okul gidiş-çıkış saatlerinde.
  • Olay Marka Degil.
    Suan 4 motorumu Kullaniyorum
    Jinlun (Suzuki Yan Sanayisi imalati dediler Commuter (5vites+Debriyajli)

Kanuni Ronny Scooter tam otamatik

Kmt-Celik CUB (yari otamatik 4vites

Mondial 100 MFH sahibi oldum.

En az 100 cc ile basla.ona 2100 tl vereceksen git Mondial Loyal 100 al.

50cc den baslama Traafige cikamazsin,Uzun yola gidemezsin bisiklet al daha iyi

• Cok guzel ve aciklayici yazmissin tesekkurler peki sence sekli guzel 100 cc lik hangi motoru almaliyim ?sekli guzel olmali fiyatida uygun cup istemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.