Bildirim
Acil yardım dostlar iphone 3g Jailbreak yapmıştım geri orjinal haline nasıl dönerim YARDIM.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
itunes üzerinden geri yükle

seçeneği ile geri dönebilirsiniz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*

hocam cıhazın yedegini almadımki :(_____________________________ Adam görünüşle değil yaptıklarıyla belli olur...
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*

hocam cıhazın yedegini almadımki :(
Alabilirsin jb'liyken. Ama unutma installous üzerinden yüklediklerin kalmayacaktır cihazda._____________________________
-
cevap için teşekkürler arkdaşlar farklı yöntemle cıhazı 3.1.3 çevirdim. ilginiz için teşekkür ederim _____________________________ Adam görünüşle değil yaptıklarıyla belli olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
cevap için teşekkürler arkdaşlar farklı yöntemle cıhazı 3.1.3 çevirdim. ilginiz için teşekkür ederim
sa kardesım biraz eski konu ama :) benim iPhone 3g 8GB 'mı 3.1.3 İOS ken 4.1 iyüklüyordum iTunes yükleme sonunda 1015 hatası verdi telefon aşağıdaki gibi kalıyo açılmıyo nası halledebilirim yardımcı olabilirmisin

_____________________________ Her Türlü OTO ve Ev Ses Sistemi ALINIR-SATILIR-TAKAS OLUR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler